Zetea a XIX-a intrunire de motociclisti

In timp ce unii se pregateau de blogmeet, eu ma pregateam sa plec la Zetea la o intrunire de motociclisti (ceea de-a XIX intrunire, organizata de DAIMLER Moto Club). Nu stiam mare lucru de aceasta localitate, poate doar atat ca e undeva prin secuime. Si asa a si fost, mai exact la Odorheiul Secuiesc. Vineri ne-am inbacat si am plecat la drum. Am ajuns in jurul orei 17 intr-o zona de o frumuseste rara. Dupa ce am ridicat corturile, a sosit momentul sa ne relaxam un pic. Concertele s-au tinut lant pana adoua zi la 5 dimineata. Si ca la orice intrunire de motociclisti, berea a curs in cantitati industriale. Fetele frumoase si motocicletele de toate felurile au intregit aceasta imagine de basm.

Sambata, a fost ziua concursurilor. De la mersul incet cu motorul, la inpinsul butoiului de bere, de la concursul e baut bere la concursul de mini fotbal si multe alte concursuri distractive. Concursurile s-au incheiat cu o demonstratie de trial.

Seara a fost dedicata concertelor si decernarii premiilor, premi care au fost destul de generoase datorita sponzorilor. La miezul noptii organizatori (Daimler M.C.) au surprins participantii cu un superb foc de artificii. Concertele, ca si in prima seara s-au tinut lant pana la 5 dimineata.

Duminica, cand credeam ca nimic nu va mai fi, organizatorii au pastrat o licitatie de accesorii si motociclete. Preturile au pornit la unele produse de la 1 leu. Cei care mai aveau ceva bani prin buzunare au putut licita si cumpara diverse produse la bani de nimica.

In jurul orei 16 ne-am despartit de Zetea si de acele locuri superbe si ne-am indreptat spre Oradea.

Au mai ramas intrunirile de la Hunedoara, Ploesti si cam atat.

Poze puteti gasi  AICI

si

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.