Vise …

Acum cateva zile v-am lansat o rugaminte. Sa spuneti in cateva cuvinte ce ati visat in noapte dintre 11 si 12.

Au fost cel putin doua persoane care m-au intrebat care e scopul acestui experiment. Nu as sputea spune ca exista un scop anume. Cei care cred in energiile universului sau in puterea numerelor stiu ca data de 11.11 a fost o zi in care aceste energii au atins cote maxime. Cu toate astea „scopul” meu nu era neaparat legat de acest eveniment. Eram curios sa stiu daca exista o conexiune intre visele a mai multor indivizi. Eram curios sa aflu daca, visele pot fi interpretate si daca ele pot fi considerate premunitii.

Cum era de asteptat (desi poate inca e prea devreme) nimeni nu mi-a lasat nici un comentariu concret, legat de visul sau.

Ce am visat eu in noaptea asta? Prea putin, adevarul e ca nu prea am dormit, am fost destul de agitat si din cauza prostiei mele (nu am mai facut foc in soba) mi-a cam fost frig. Totusi visul pe care l-am avut, cel putin cel pe care mi-l amintesc este legat de doua posturi de radio din ungaria (pe care le ascult din cand in cand in drum spre scarbici) ca urmau a fi inchise din cauza crizei. Stiu ca de saptamana viitoare cele doua posturi vor inceta sa mai emita dupa mai bine de 20 de ani. Pentru cei care asculta posturile din ungaria ele nu sunt chiar asa de necunoscute (Slager Radio si Danubius Radio), motivul incetari nu imi este cunoscut.

Asa dar, cel putin din punctul meu de vedere, visul meu e strans legat de viata de zi cu zi.

aparate foto digitale

Comments

  1. Eu am visat ceva legat de serviciu, nu mai stiu exact ce dar oricum, nu placut 😛 culmea, cand am ajuns la birou, am vazut mailuri stupide si m-am enervat oleaca.
    Ah, si am mai visat ceva legat de un serial la care ne uitam in ultima vreme, Supernatural.

  2. Asta am observat si eu. Cu cat suntem mai stresati si mai obositi, avem tendinta de-a visa cat mai apropiat de lucrurile din ziua trecuta sau de lucrurile de zi cu zi. Totodata, se zice ca, atunci cand nu iti amintesti mai nimica din visul pe care l-ai avut, inseamna ca ai avut un somn adanc si odihnitor.

  3. Eu nu am visat nimic…. sau cel puțin nu-mi amintesc nimic. Sorry că nu am ce povesti aici… 🙂 Chiar am vrut să te ajut în experiement.

  4. Nu face nimic, asa se intampla in cele mai multe cazuri, uitam ce am visat

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.