Utile Online, Oradea Online si Hollywood Multiplex Lotus Oradea te trimite la film

Saptmana de saptamana iubitorii filmelor au sansa sa castige cate doua invitatii duble la film. Una din invitatii este oferita de Utile Online iar ceea de-a doua de Oradea Online. Tot ce trebuie sa faci e sa intrii pe cele doua pagini, sa gasesti banner-ul cu, concursul si sa raspunzi corect la intrebarea pusa acolo. La sfarsitul saptamanii se vor extrage castigatorii, care vor fi anuntati prin mail.

Iata si intrebarea saptamanii:

Hollywood Multiplex Lotus Oradea, Oradea Online  si Utile Online te trimite la film. Castiga o invitatii de doua persoane saptamanal, raspunzand corect la intrabarea de mai jos (sau la intrebarile de mai jos)

Cum se numeste actrita care intepreteaza rolul principal din filmul Underworld: Awakening – 3D? Cati ani are? Ce adresa de Facebook are? Si ce numar are la pantofi? Cand a terminat soala? La ce scoala a umblat dar mai ale ce nota a avut la bac?

Lumea de dincolo: Trezirea la viata - 3D

 

Castigatorul va fi anuntat vineri prin mail alaturi de detaliile legate de bilete.

NOTA: Pentru a ridica biletele, castigatorul se poate prezenta zilnic, de luni pana joi, de la ora 14:00 la 22:00 la casieria Cinema Hollywood Multiplex Oradea din Lotus Center, in termen de o saptamana de la extragere. Acesta trebuie sa aiba asupra lui un act de identitate.
 

Simplu nu?

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.