Unde se scurg banii nostrii?

In (deja) binele cunoscut stil romanesc, cei de la Selina, s-au apucat de asfaltat pe Avram Iancu, chiar daca afara ploua. Eu am inteles ca detinem cele mai variate tipuri de asfalt, insa aceste „experimente” se fac pe banii nostrii. Am avut tot de la domnii de la Selina, parte de asfalt solubil (se dizolva odata cu topirea zapezii, vezi centura si restul strazilor asfaltate in toamna), acum se pare ca au adus asfalt care interactioneaza cu moleculele de apa, facand in felul asta o priza mai buna.

Domnilor, ceea ce faceti e bataie de joc. Parca era criza, iar cand e criza, incercam sa gestionam banii CU CAp (as fi vrut sa scriu CA CAp da nu s-a putut). Nu ii aruncam asa aiurea. Mai peticim azi, mai repeticim acelas drum maine, ca, suprize, asfaltul s-a dus la dracu’n praznic.

Nu o sa ne invatam minte nici odata. Suntem cum spuneam, o natie de prosti. Si mare adevar am spus.

P.S.- mesaj pentru fanii rovignetei… sa va… pe ea. Ca toti banii se duc in buzunarele unora nu pe drumurile noastre.  Era sa imi rup masina  pe „autostrada vietii” in drum spre Bucuresti. Asa ca… sa nu va mai aud ca spuneti: E O IDEE BUNA! E o mare porcarie made in Romania! Cand o sa am autostrada fara cratere si o sa ajung si eu de la Oradea la Bucuresti in 4-5 ore, o sa fiu si eu deacord cu aceste taxe, pana atunci sa nu va aud. Nu exista oras in tara asta care sa nu aiba cratere. Avem o tara cu drumuri bombardate. Suntem de rasul lumii.

aparate foto digitale

Comments

  1. sunt de acord. in loc sa faca drumurile se sterg la fund cu banii nostrii.

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.