Trebuia exclus ca sa ajunga la vorbele mele.

Mereu am sustinut un lucru: PSD-ul e un partid plin de ipocriti, fomisti si bolsevici. Geoana e exclus din partid. Da o declaratie si ce credeti ca zice: „Pare sa se intoarca negura bolsevica in partidul nostru!” (eu zic ca nu a plecat niciodata), „Basescu va fi copil mic pe langa  acesti lideri”.

Romanul e idiot! Inca mai sustin acest lucru. Uita de la mana pana la gura. A fost PSD-ul la putere? A fost! Ne-a placut PSD-ul? NU! daca ne place ramanea la putere. Sa nu uitam, mineri au vizitat Bucurestiul tot pe vremea PSD-ului ma rog, se numea altfel atunci, dar in esenta era acelas partid. Sa nu m-a intelegeti gresit, nu sunt PRO Basescu. Il urasc din tot sufleul (ala mic si negru al meu). Problema nu e Basescu, Geoana, Ponta sau Antonescu; problema e ca in tara asta nu mai exista un politician corect, un politician care ar putea face diferenta. Suntem bagati pana peste in rahat si din pacate nu exista nici sperante de-a mai iesi din el.

Soluti? Nu stiu, poate singura solutie e sa plecam cu totii, undeva departe (Poate pe Marte, vorba cantecului).

aparate foto digitale

Comments

  1. Trist este ca toti avem drept de vot. Si tu si eu, dar si cel fara scoala din varf de munte cu IQ zero. Problema mare este ca MAJORITATEA sunt din ultima categorie. Ei vor fi dusi la vot cu caruta si cu sticla de vin/bere/palinca in mana. Pai cum plm sa fie egal votul meu cu votul lui ???
    Solutii nu vad. Noi ne afundam in rahat, dar in loc sa incercam sa iesim, ne cacam pe noi in continuare.

  2. @Rboy – de unde bere /vin/palinca … e mult mai trist.. unii isi vand votul pentru o galeata de plastic goala. Asta spune tot despre cum a inteles romanul democratia.

Trackbacks

  1. […] – Trebuia exclus ca sa ajunga la vorbele mele. Vrei sa sti la cine s-a […]

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.