Tipic romanesc…

Saptamana trecuta, parlamentarii acuzau meteorologii ca nu au fost instare in noiembrie sa prezica vremea cu exactitate. Ca cica ar fi spus ca va fi o iarna blanda. AHA, sigur, iar cand domnii parlamentari ne-au promis marea cu sarea si nu s-au tinut de cuvant?

In Oradea azi niste neni astupau gropile formate in carosabil cu pamant si pietris. Cred ca e noul asfalt. Cum ar fi sa li se plobeze de exemplu maselele cariate cu guma de mestecat? Ar fi ok?

Pe mail primesc tot felul de mesaje cu citate din biblie. Imi spune ca Dumnezeu are un plan pentru mine. Ei bine, desi nu cred in destin, ca despre asta e vorba, totusi daca cineva are un plan pentru mine atunci sa si-l pastreze. Nu mai incercati sa ma pocaiti pe mail. Nu o sa mearga. Daca exista rai si iad, ei bine, eu cred ca sufletelul meu mic si negru o sa ajunga in iad, unde e cald si bine si au rezervari si ceilalti amici ai mei (glumeam, sunt convins ca dupa moarte ori: 1. ma reincarnez; 2. o sa devin unul cu universul) (glumeam din nou).

E tipic romanesc sa dai vine pe altii, sa faci munca de mantuiala (asta in cazul in care o faci) si sa incerci sa prostesti lumea cu biserica. Puneti mana pe lopata si munciti, lasati prostiile.

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.