Tiganii discriminati?!?

Eterna discutie… ROMANII discrimineaza TIGANII…

Intr-o tara in care multi Tigani (discriminati) o duc muuuuult mai bine ca majoritatea romanilor, intr-o tara in care nu exista zi ca pe prima pagina a unui mare ziar sa nu apara un TIGAN (discriminat) cu averile lui, intr-o tara in care manelele TIGANILOR (discriminati) sunt la mare cautare, o oarecare binecunoscuta cantareata straina imi da lectii si imi spune ca noi, romanii, discriminam TIGANII.

Daca suntem noi asa de rai cu ei (TIGANII) dece nu ii iau cu ea in tara ei si sa ii tina acolo sa zicem 200 de ani? Sa vedem pe urma cine pe cine discrimineaza.

Pe de alta parte, daca mai tinem noi bine minte pe vremea cand eram noi prunci iar parintii nostri erau mult mai tineri, cand faceam vre-o prostioara, sau aveam de gand sa facem, ei, parintii ne amenintau ba cu BAUBAUL ba ce ne iau TIGANII.

Am si eu o intrebare. Tiganii (discriminati) cum isi ameninta copii?? HAI MANCATZAX DACA NU ESTE CUNTE, VINE ROMANUL SI TE IA! ma intreb voare ei, asa isi ameninta copii neastamparati?

Oare chiar exista discriminare in tara asta?

Ma intreb cum ar fi reactionat americanii daca de exemplu, LOREDANA (sa zicem) ar fi dat un concert la ei si la mijlocul concertului sa le fi atras atentia americanilor ca fac discriminari rasiale fata de negri  (sa zicem)… Nu cred sincer ca publicul ar fi aplaudat de bucurie, cred mai de graba ca ar fi huiduit-o pana in romania, batuta fiind cu oua clocite si rosii.

Asa suntem noi, o tara mititica, framantata de griji, de grija Elenei Udrea sau a Monicai Ridzi, caci ce alte griji am avea. Elodia nu mai e, Cioaca isi vede de viata lui iar Dan Diaconescu inparte apartamente si milioane de euro romanilor a caror singura grija e sa discrimineze tiganii.

Nu conteaza sutele de mii de someri, nu conteaza ca alte tari au iesit din criza financiara, conteaza doar ca ai nostri parlamentari fac programe peste programe pentru eliminarea efectelor crizei, o criza care va ramane pentru o eternitate pe aceste plaiuri mioritice, doar pentru ca noi suntem toleranti cu ea.

aparate foto digitale

Comments

  1. Nush de ce se simt discriminati pentru ca numele pe care il poarta si l-au dat singuri prin ceea ce au facut …

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.