Suntem o natie de ratati

M-am saturat. La televizor nu poti vedea decat talk show-uri cu si in potriva lui Basescu, Boc, Pepe, Columbeanca. Chiar e nevoie de o tragedie ca sa mai vad si altceva? Il tot huiduie pe Basescu. Foarte bine, problema e cu totul si cu totul alta. Avem o alternativa viabila? Unde gasim un politician care sa reuseasca sa ne scoata din rahat? De ce uita romanul ca acu cativa ani ii huiduiam pe PSD-isti, pe urma pe PNL-isti. Chiar nu vedem ca toti sunt la fel? Mai crede cineva ca un Oprescu sau un Antonescu e mai bun ca un Basescu? Eu sincer cred ca nu. Toti sunt niste hoti si mincinosi ordinari.

Chiar crede cineva ca maine va cadea guvernul? Si daca ar fi sa cada ce? Am iesi instant din criza? Am mai schimbat guverne cat nu au schimbat altii si ce am rezolvat? Absolut nimic. Nu suntem buni decat la vorbarie, la huiduieli si a ne fura propria caciula. Problema nu e Boc sau Basescu. Problema suntem noi cu mentalitatea noastra. In fiecare dintre noi exista un Boc si un Basescu.  Pana cand nu vom scapa de Boc-ul din noi nu vom reusi sa schimbam nimica. Schimbam un rahat cu un altul.

aparate foto digitale

Comments

  1. natie de ratati ­čśÇ

  2. eu inca raman pornita pe separarea partilor tarii. but i’m too rough when it comes to stupidity. eu o inlatur de tot din juru meu. pe cat pot.

    inca stau cu mana sus sa votez dezbinarea.

  3. @ Jane – eu inca raman pornit pe plecarea din tara. Sa ramana cine vrea. Eu nu vreau.

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.