Stupid …

Am inceput sa urmaresc un serial mai vechi: „Kyle XY” produs de postul de televiziune ABC Family, despre un adolescent cu capacitati deosebit care ajunge in ingrijirea unei familii. Serialul are 3 sezoane. Sezonul unu e format din 10 episoade, doi din 23 episoade, iar sezonul trei 10 episoade.

Finalul e unul in coada de peste. Intai am crezut ca eu nu am dat jos intregul sezon, asa ca m-am pus pe cautat. Pestetot la fel 10 episoade. Am intrat pe sit-ul oficial unde intr-un tarziu am intels totul. ABC Family anulase serialul pe motiv ca nu era „prea incarcat de sexualitate”. Se stie ca sex-ul se vinde bine, insa aici vorbim de un serial SF adresat familiei si nu de un serial porno.  Asa ca finalul nu are nici un inteles. M-a facut sa devin curios si sa stiu cum se sfarsesti iar acum m-a lasat cu ochii in soare. BAD ABC … nu mai ma uit la tine.

In afara de Heroes, care apare in fiecare marti, alte seriale cum ar fi V, Stargate Universe si FlashForward care isi vor relua episoadele cel mai probabil prin martie, am ramas fara seriale de vizionat.

Stie cineva House MD mai ruleaza???

aparate foto digitale

Comments

  1. House MD mai ruleaza, da. Tocmai am vazut episodul 11 al celui de-al 6lea sezon. Pentru mai multe seriale la care te poti uita iti recomand postul asta

  2. Ms

  3. Lost incepe acuma saptamana asta sau cealalta. Eu astept pana se aduna mai multe sa nu imi rod unghiile pana la urmatorul episod.

  4. @ Alina – din nu se stie ce motiv, Lost nu prea mi-a acapart atentia. Am inceput cu 4400 insa am lasat-o balta, Eureka la fel si daca ma gandesc bine nici, Prison Break si nici Anatomia lui Grey’s nu le-am vazut…

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.