RUSINE ROMANIA!

Revin la ipoteza conform carea romanii sunt o natie de prosti. Vreau sa mai adaug si o natie de babuini si bizoni pe cale de disparitie. Povestea cu TVA-ul si cu cresterea impozitelor circula de ceva timp prin mass media si prin blogosfera romaneasca. Suntem cu totii contrariati si urlam in grupuri, grupulete pe la colturi de strazi. E un fel de: „Hai sa ne pisam contra vantului!” in ideea ca, poate nu ne udam.

Partea prosta e ca, guvernul se pisa pe noi de sus si ne spune ca e ploaie, iar noi ii credem. Cine e de vina? NOI, pentru ca ne lasam prostiti de o turma de nesimtiti care nu numai ca nu ii intereseaza de noi, poporul.

Intrebarea mea e urmatoarea: Guvernul cand o sa realizeze ca nici dupa ce au marit TVA-ul si impozitele nu o sa reuseasca sa scoate tara din rahat, ce o sa faca? Vor mai mari odata si inca odata si tot asa la nesfarsit?

Daca 19% nu a fost destul de putin pentru unii ca sa isi plateasca TVA-ul, 25% o sa faca diferenta?

Problema e aceeas. Nu se gaseste cineva care sa ii inpuste pe nesimtitii din guvern. Nu se gaseste nimeni care sa ii inpuste pe acei oameni politici care fura cu nesimtire din bunurile poporului.

Suntem o natie de prosti, care nu odata in istorie a demonstrat ca, nu suntem instare sa ne impunem punctul de vedere. Stam si ne lasam calcati de fiecare data. Suntem ciuca batailor, strainii ne fac tigani, iar noi suntem cei care ii discriminam (pe tigani).

Romania, RIP! Tu nu o sa te DESTEPTI nici odata!

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.