Romania! WTF?

Poate nu am repetat de prea multe ori opinia mea față de țărișoara noastră, așa că o voi spune încă odată: SUNTEM O NAȚIE DE RATAȚI, PROȘTI și IPOCRIȚI!

De la circoteca Columbenilor până la ștergerea datoriilor marilor intreprinderi de stat, de la salarii nesimțite a unora până la afaceri dubioase fără a se mai feri, parlamentarii noștrii demonstrează încă odata, dacă mai mai era cazul, că omul de rând e  doar un păduche. Partea tristă e alta: nesimțirea asta nu e de ieri, de azi, ci de mai bine de 20 de ani și nimeni nu face nimica. Comentam (la fel cum fac și eu) la câte un colț de bloc sau lângă o bere în grupuri, grupulețe și cam atât. Concret nu facem nimic. Un alt obicei prost a românului e faptul că, uită repede. I-am înjurat pe PSD-iști, pe Iliescu. I-am înjurat și pe CDR-iști cu Constantinescu în frunte. Pe urmă pe PNL-iști, pe Tăriceanul cu taxa lui. Îl înjurăm pe BOC, Băsescu și ai lui PD-L-iști. Ceva îmi spune că, la anul când vor fi alegeri românii vor vota la greu USL-ul și parcă văd că Ponta și Crin vor ajunge la conducere sau PD-L-ul va mânări alegerile, caz în care Boc va deveni președinte iar Băsescu (de ce nu) prim ministru. Ori cine va câștiga aceste alegeri nu va reuși să schimbe nimica.
În țara asta schimbarea poate veni doar cu apocalipsa. În rest sunt ferm convins că nimica nu se va schimba. Ei vor fura nestingheriti iar noi (mulțimea) vom fi prinși în mirajul scandalurilor mondene, până când nu vom avea nimic sub noi, asta pentru că ei au furat până și pâmântul de sub noi.

Fugiți cât mai aveți puteri și mai puteți.

 

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.