RoBlogFest … and the winner is…

… nu, nu sunt  eu. Desi eu sincer cred ca e o gresala si cineva imi va trimite premiul prin posta, vorba Avatarilor.

Dupa o plimbare de mai bine de 2 ore (care au fost aproape 3) prin Bucuresti cu IOANA (GPS-ul) dupa mine, care ma bagat prin toate coclaiurile si cartierele marginase, am gasit si eu locatia evenimentului. Era deja ora 9 si ceva.

Stiam inca de vineri ca nu castigasem (am si eu informatorii mei), eram pregatit sa fac un recurs, sa cer renumerarea voturilor. Imi doream marele premiu dar mai ales imi sa pot sa topai pe scena si sa spun: „Mihaela dragostea mea, Multumesc”. O usoara dezamagire m-a cuprins, vazand ca „fani” mei sunt doar 7 la numar. La cate laude si cate ovatiuni am primit, ma pregateam sa candindez la presedentie dupa festival.

Cu toate astea principalul meu scop a fost atins. M-am intalnit cu Ionut (smartgifts), am vazut „fabrica” de minunatii, locul unde se produc minunile. Am ramas profund impresionat de tot ce am vazut. Mi-am dus nevasta in vizita la bunici, iar in ceea ce priveste RoBlogFest-ul, am putut sa ma intalnesc cu oamenii din spatele blogurilor.

Surpriza serii a venit de la Vali Petcu care mi-a sarit in brate (la propriu). Am avut o scurta conversatie, l-am intrebat de Brasov si am aflat cand va mai veni prin Oradea.

Cu ce am ramas de pe urma RoBlogFest-ului?

In primul rand cu o noua experienta, o plimbare prin Bucuresti si cu doua tricouri noi. Am cunoscut lumea buna si cu un prezervativ Internet Explorer 8: More Fun&Safe Surfing de la Microsoft (se pare ca se reprofileaza daca afacerile cu software din Romania nu prea le mai merge) (In asta poti sa iti bagi p@#a linistit).

Ce regret?

Ca nu am avut mai mult timp. Totul s-a facut pe fuga, nu am avut timp si de blogarii din Pitesti, pe care mi-ar fi placut sa ii intalnesc si de ce nu sa ajung si pe la Campulung. Poate data viitoare.

Planuri de viitor?

Imi mentin dorinta de a cucerii planeta.

aparate foto digitale

Comments

  1. mda… se pare ca tuturor le-a placut RoBlogFest-ul 🙂

    data viitoare probabil particip si eu.

    p.s. am vazut in coloana dreapta „Caricaturi” 😀 … cand vedem putina culoare in patratele acelea ? 😀

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.