RCA Ieftin in rate ON-LINE?!?

Imi transcriu masina de pe firma pe persoana fizica. De ce? Simplu, e mult mai ieftin asa, pe langa asta nici macar nu pot sa ma deduc cu ea. E o alta aberatie marca ROMANIA.

Imi expirase RCA-ul si ori cum nu eram dispus sa platesc aproape 500 ron pe 6 luni, asa ca, am cautat ca orice roman aflat in criza cel mai ieftin RCA de pe piata. Am gasit-o pe net. A costat 267 ron pentru 6 luni. Ce m-a incantat a fost faptul (pe langa cost) faptul ca am putut plati cu, cardul in 8 rate (nu dau numele ca sa nu fac reclama moca). Dupa ce au confirmat adresa si restul de date cei de la agentia de broker, mi-au spus ca, asigurarea imi va sosi prin posta in decurs de 48 ore. In mod normal joi (28.10),  trebuia sa am asigurarea in original. Nu a fost asa. Stiam ca Posta Romana iti ofera servicii de tot rasul (ca sa nu spun altfel) insa nici prin cap nu mi-a trecut ca, o scrisoare de la Bucuresti la Oradea ajunge in aproape 6 zile. Ne mai miram atunci ca, Posta Romana e falimentara.

Am trecut prin toate etapele disperarii. Imi faceam tot felul de scenarii, vazand ca RCA-ul meu care trebuia sa vina in 48 de ore nu mai aparea. Cat de sigure sunt aceste achizitii online? Greu de zis, ma pot considera norocos ca nu mi-am luat tapa pana acuma. Mi-am comandat o tastatura si un mouse pentru MAC de pe ocazii.ro, mi-am comandat telefonul mobil de pe emag si de fiecare data mi-au sosit produsele fara nicio problema. Am auzit insa si cazuri in care persoana care a comandat ceva de pe ocazii s-a trezit in loc de obiectul licitat cu o cutie plina de carpe.

Cat timp exista internet si e-comert vor exista si riscuri. Vorba aia, poti sa fi pacalit si la o tranzactie face to face.

Totusi, acum ca stiu care e procedura dar mai ales cat timp trebuie sa astept dupa o astfel de asigurare, e foarte posibil ca pe viitor sa imi mai iau RCA-ul tot online. (Apropo, are cineva idee de ce polita comandata online e mai ieftina decat ceea cumparata direct de la asigurator?!?)

aparate foto digitale

Comments

  1. S-o stapanesti sanatos, pe persoana fizica! 🙂

  2. sar putea sa nu mai existe comisionul brokerului care ajunge undeva la 50% din cat dai pe o asigurare

  3. @ Luci – si eu m-am gandit la asta, totusi cei care mi-au trimis RCA-ul sunt brokeri. Deci un comision tot exista

  4. probabil nu sunt asa lacomi 🙂

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.