Ramada – Inaugurare partiala

Azi am fost invitat la prima conferinta de presa organizata de cei de la noul Hotel Ramada, hotel de 4 stele (internationale).

Toata nebunia a inceput in 2008 cand ABA TURISM a decis ca e timpul sa investeasca peste 10 milioane de euro in orasul de pe malurile Crisului Repede. Ramada (Oradea) este al 8-lea din lantul hotelier de la noi din tara, Oradea fiind ales mai ales pentru potentialul economic, geografic si social, fiind considerat unul din cele mai importante orase din Romania.

Locaţia noului hotel a fost aleasa pe baza unor criterii ferme de business: 10 minute distanţă faţă de aeroport, 20 minute distanţă de punctul vamal, 5 minute faţă de centru.

Desi inaugurarea finala va avea loc la mijlocul lunii septembrie, doritorii au posibilitatea sa se cazeze inca de acuma, intruna din cele 131 de camere. Camerele sunt in partite la randul lor in: apartamente, camere bussines, camere matrimoniale, etc. Costul promotional al unei camere incepand de la suma de 70 euro si putand sa ajunga chiar si la 135 euro.

Amenajate cu un bun gust, aerisite, luminose, dotate cu un sistem automat de control al temperaturii, minibar sau seif de marime laptop (doar cateva din dotarile standard), nimic nu pare incarcat sau sufocant.

Personalul din staful de conducere, ne-a asigurat ca, investitorii s-au gandit nu numai la confortul clientilor dar si la securitatea acestora, hotelul fiind dotat cu sisteme de detectarea fumului si camere de supraveghere.

Clientul are acces la o serie de facilitati pe durata sederii. Acces gratuit la sala proprie de fitnesscu vedere panoramica, acces gratuit la internetul wireless, sau convorbiri locale gratuite.

Nici rasfatul culinar nu a fost ignorat. Clientul este rasfatat cu mancaruri diversificate, atat specific romanesti cat si cele asiatice, bucatarul sef fiind un indonezian care are multi ani de experienta in spate, reusind sa ridice gatitul la rang de arta.

Conducere hotelului s-a gandit si la cei care vor dori sa organizeze diverse evenimente (nunti, botezuri, conferinte, etc) punand doritorilor la dispozitie 3 sali de conferinta, doua restaurante (Syrah  si THE HUB).

Investitia uremeaza sa se amortizeze in decurs de 10, cel putin asta isi doresc proprietarii hotelului.

Angajarile personalului a inceput din decebrie 2009 si s-au terminat in luna iunie 2010, unul din conditii fiind cel al cunoasterii limbii engleze la perfectie.

Daca vor avea succes? Nu as putea  da un raspuns. Sincer, imi doresc ca astfel de hoteluri sa se mai deschida la noi in oras. Sper ca in felul acesta o sa reusim sa atragem mai multi turisti.

Le doresc mult succes celor de la Ramada si sper ca peste 10 ani sa e revedem.

Mai multe poze AICI. (sursa: Hotel Ramada)

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.