Radarul „invizibil”

S-a vorbit, s-a scris si sunt ferm convins ca se va mai vorbi, respectiv scrie inca mult despre „minunatele” dar si costisitoarele radare achizitionate de politia romana. Se spune ca ele nu pot fi detectate, in acest caz nu vad rostul de a-le ascunde. Tot din cate stiu eu (poate gresesc) politia ar trebui sa puna radarele in loc vizibil nu ascuns prin boscheti, sau dupa cladiri (cum e cazul radarului de pe Calea Clujului).

Ma intreb care va fi urmatorul loc unde vor ascunde radarele: copaci, canale ?

Rusinica domnilor politisti!

aparate foto digitale

Comments

 1. Cum sa fie ascunsa? Nu vezi ca si-au pus masina la umbra? La ce soare batea pe Clujului…

 2. @ Ovi – uite la asta nu m-am gandit…e posibil sa ai perfecta dreptate

 3. Radu-Mihai says

  Ce bun esti! 😛 😆

 4. @ Radu – probabil ai vazut ca ti-am editat comentul. Denumirea saptamanalului trebuie sa ramana secret pana pe data de 15 cand va aparea. Am acordul utilizarii pozelor. Si ca o paranteza… chiar sunt bun.

 5. Radu-Mihai says

  Fie voia ta! 😛

 6. @ Radu – Fiule, corect se zice:”
  Iartă-mi Doamne neîntelepciunea și facă-se Voia Ta cu mine!” :p

 7. si acuma seara stau ascunsi in cantemir cum vii de la lotus dupa scarile de unde coborai de la Configsys … stau la ciupeala gunoaiele …

 8. De ce sa le puna in loc vizibil ? sa le vezi si sa franezi ?
  Politistii din masina respectiva nici nu cred ca opresc masini (din experienta spun), sunt doar cei care ii spun politistului aflat cateva strazi mai incolo sa te opreasca si sa iti dea amenda. Spun asta pentru ca sunt patit asa ca aveti grija nu va lasati pacaliti 🙂

 9. radarele invizibile sunt cat se poate de vizibile chiar si cu un detector de 150 ron. al meu l-a simtit de vreo 5 ori (aveam viteza legala 😀 )

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.