Prima incercare un esec … a doua … la fel… a treia VICTORIE

Am incercat sa instalez modemul pe calculatorul de acasa un AMD Sempron de 2800+ pe Windows XP … esec total … ramane intepenit la un fisier si nici in ruptul capului nu mai trece … ba mai mult chiar daca deconectez modemul, instalul nu sesizeaza aces aspec. Partea proasta e, ca nu iti da nici posibilitatea si ii dai CANCEL sau CLOSE. Singurul lucru pe care il poti face e CTRL+ALT+DEL sau un restart de la butonul magic.

Din pacate laptopul este la service asa ca nu am cum sa il testez pe el.

O alta nemultumire ar fi faptul ca ai de ales doar din doua limbi, Engleza si Turca. Ghidul de utilizare fiind si el tot in limba turca.

Surprinzator pe MAC OS merge instalat fara nicio problema in comparatie cu modemul celor de la vodafone, modem care a necesitat cautari indelungate pe net a driverelor. Netul merge destul de bine, suprinzator de bine as spune pentru un net de tipul 3G. Nu se ridica la viteza cabel link sau fiber link insa e un inceput.

Nu pot spune decat BRAVO eRDeSh … un pas mic pentru oamenii de rand, unul mare pentru eRDeSh.

Nota:  trebuie sa testez pe un alt windows modemul. Am o banuiala ca e windousul meu busit.

UPDATE: am instalat pe un jaf de pc-u tot pe XP si merge beton … cine ar fi crezut… sa vedem cum va fi dupa ce consum traficul inclus…

aparate foto digitale

Comments

  1. Deci… (stiu, nu asa se incepe o propozitie, dar…) vreau si eu! Lansarea comerciala cand va avea loc? O lista de preturi… sau da-mi numarul de telefon al vocei blonde. ­čÖé

  2. Deci … lansarea a avut loc ieri pe data de 10, la punctele de colectarea platilor facturilor serviciilor RDS-RCS. Vocea bloda rapunde la numarul 0359-400401 sau direct la caseriile companiei. Nu platesti nimic (cel putin eu nu am platit, cred ca e in functie de tipul abonamentului, in cel mai rau caz tot ce trebuie sa platesti este un abonament intre 0 si 15 ron cu tva pe luna). Aparatul este dat in custodie deci nu iti ramane deci nu platesti.

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.