Pe ultima 100 de metri

Eram pe punctul de a renunta a mai da licenta anul asta. Aveam o idee clara despre ce ar trebui sa scriu insa din pacate m-am trezit ca nu am toate informatiile. Terminand jurnalismul aveam in cap ideea conform carea, buna documentare este baza unei lucrari bune. Am vorbit cu profesorul meu de la facultate care m-a facut sa revin si sa continui ceea ce am inceput. E posibil sa nu fie tocmai ceea ce mi-as fi dorit, dar in final tot ceea ce conteaza e sa am licenta data.

Termenul limita era 15 iunie. Vestea buna a venit tot de la facultate. Vazand probabil ca majoritatea celor care trebuiau sa isi depuna lucrarile sunt „varza” profii au decis sa prelungeasca un pic termenul.

Daca totul merge conform planului o sa termin cu lucrarea pe luni. O voi prezenta si sper ca nu o sa taie prea mult din ea, astfel incat pe miercuri / joi sa o am in versiunea finala (tiparita).

Sper ca voi scapa cu bine din aceasta „aventura” dupa care pe 3 iulie voi avea prezentarea lucrarii.

Dar pana atunci o sa merg la mult asteptatul concert Tuborg Green Fest .

aparate foto digitale

Comments

  1. Radu-Mihai says

    Zambeste, maine va fi mai „bine”! 🙂
    Apropo` nu participati, cu motocicletele, la Top Auto?

  2. @ – Radu as zambi insa am o durere teribila de cap si nu e de la licenta ci de la curent. Nu, taxele (de criza) sunt destul de piperate. Nu se justifica investitia. Nici anul trecut nu am mai fost. Ultima data am participat acum doi ani.

  3. Radu-Mihai says

    Opreste aerul conditionat, iesi la soare pentru 5-10 minute si-o sa vezi ca-ti trece durerea de cap. 😛

  4. @ Radu – las sa mearga aerul ca afara s-a declansat infernul. S-a inventat paracetamolul sinus si algocalminul asa ca ma tin de ele

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.