Pai deci … acum ce mai aveti de spus??

S-au renumarat voturile nule… si culmea tot Base a iesit si la astea inaintea lui Geoana. Acum eu inteleg si pozitia lui Geoana, cand Mos Nicolae, a venit i-a dat jucarioara, dupa care, dimineata i-a luat-o. Probabil si eu as fi fost suparat. Insa eu, in comparatie cu nenea Geoana stiu sa pierd cu onoare, tragand concluziile de vigoare si invat di greselile pe care le-am facut (asta nu ca as face eu vreodat vreo gresala sau ca am obiceiul sa pierd).

Parerea mea, e, ca daca o mai lungeste el mult de tot, nu numai ca ii da lu’ nea marinerul Base, ocazia sa arate cu degetul catre cei care nu doresc iesirea tarii din criza, dar se vor trezi ca vor ramane si fara aliati in guvern. Deja UDMR-ul si minoritatile au incheiat un acord cu PD-L-ul, formand o majoritate. PNL-ul se fofileaza cat se fofileaza insa la un moment dat daca se vor da si ei pe brazda si, cand vor simti mirosul ciolanul or sa uite de „bunul simt” si alianta cu PSD-u, trecand la guvernare alaturi de PD-L.

Renominalizarea lui Boc cel Mic la functia de prim ministru mi se pare o chestie de prost gust. Eu inteleg ca Base il poate manipul dupa bunul sau plac, insa daca stiu eu bine, el a fost inlaturat. Practic de aici au inceput discutiile. Sau gresesc?

Ori cum, pestele deja putea, acum mirosul devine din ce in ce mai intepator si deranjant. Nu trebuie sa fi un Einstein sa iti dai seama ca domnii si doamnele de la guvern sunt de o nesimtire iesita din comun, insa ma intreb pana cand se vor juca de-a renumaratul voturilor si de-a alegerile. Pana cand nu va mai exista un peste?

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.