Ne mandrim? Cu ce?

Noi suntem ROMANI!!! Asa si ce? Avem motiv sa ne mandrim cu asta? Defapt avem noi vreun motiv sa fim mandri pe ceva? Pai sa vedem… multi sustin ca ar trebui sa ne mandrim cu frumusetile tarii asteia. GRESIT! Nu e meritul nostru ca tara asta e frumoasa. Ne putem doar considera norocosi (sau nu) ce ne-am nascut pe asemenea melaguri. Noi nu stim decat sa murdarim si sa dustrugem tot.

Altii sustin ca ar trebui sa ne mandrim cu sportivii nostri. GRESIT! In primul rand e meritul acelui om care in cele mai multe cazuri a muncit pana iau sarit capacele, dupa care a continuat. In cele mai multe cazuri, nu cunoastem alte sporturi in afara de fotbal, iar fotbalistii in loc sa ne aduca anumite staisfactii o fac in cele mai multe cazuri lata (vezi cazul „briniantului”).

Ar trebui sa ne mandrim cu faptul ca noi romanii suntem o natie muncitoare…LOL!!! Mega GRESIT!!! (nu cred ca exista expresia asta insa cred ca se potriveste de minune). Deci suntem o natie de putori care, daca ar putea ar sta cat e ziua de lata cu burta la soare, dupa care s-ar intoarce si ar continua statul si pe durata noptii. Nu stim sa muncim, insa suntem experti la frecatul mentei.

Poate gresesc, poate doar sunt frustrat de prostia din jurul meu, de nesimtirea si indiferenta cara ma inconjoara. Nu stiu. Stiu doar ca in tara asta, se voteaza legi din greseala. Nici unde pe planeta asta nu cred ca s-a mai pomenit asa ceva. Suntem prosti, poate asta e singurul lucru cu, care am putea sa ne mandrim. Poate in felul asta, americanilor li-se va face mila de noi si ne vor invada, si poate in felul asta o sa deveni al 51-lea stat American. Ar disparea grija vizelor si poate acei oameni care chiar ar putea face diferenta nu ar mai emigra in SUA, Romania devenind la randul ei un stat American.

aparate foto digitale

Comments

  1. 1. Am fost invatati gresit… alte tari sunt (mult mai) frumoase. 😛
    2. Altii au sportivi cu performante mult mai mari si mai multe decat ai nostri si nu fac atata caz din asta.
    3. Muncitori?!? Ma faci sa rad… 😆
    4. Cum mama naibii sa devenim americani cand romanul de abia s-a dat jos din copac!?

  2. @Radu-Mihai : poate tu abia te-ai dat jos din copac:P. Daca nu gasesti motiv sa te mandresti ca esti roman, ai o problema cu tine. Poate la asta ar trebui sa ne uitam fiecare.

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.