My name is not Maica Tereza!

De ce ma repet? nici eu nu stiu. Am mai spus-o si o spun pentru ultima data. NU MA MAI FRECA LA CAP pe timpul meu. Ce e asa de greu de inteles ca, caricatura e un hobby de-al meu? Fac caricaturi cand am timp. Cu cat sunt frecat mai putin cu atat am timp mai mult. De ce? Simplu, nu imi pierd timpul cu explicatii tampite.

Desenele le fac cand am timp. PUNCT.

Si inca ceva… pentru cei care nu au inteles ce inseamna MM in statusul meu. MM e prescurtarea de la MASS – MESAGES. Nu ma mai bombardati cu asa ceva. NU ma intereseaza ce face Steaua. Daca as fi interesat cel mai probabil as urmarii meciul de la TV. Urmarindu-l crezi ca am nevoie de confirmarea scorului afisat? NU ma intereseaza nici mesajele prin care sunt rugat sa donez pentru nu stiu ce clauza nobila. Ca somer crezi ca am de unde da? Chiar daca as avea ce te-ar face sa crezi ca as dona? Daca vreau sa fac acest lucru, te asigur ca primul lucru care l-as face ar fi sa imi fac o fundatie prin care as ajuta persoanele care au cu adevarat nevoie de ajutor, nu cele fictive.

NU ma intereseaza ca ai scris pe blog. Daca ma intereseaza fi sigur ca ti-am verificat de mult blog-ul. NU sunt funny, asa ca nu imi mai trimite glume (bancuri pentru cei care nu au inteles) care circula de ani buni pe net, defapt nu ma intereseaza nici daca e nou nout.

Sunt o persoana indiferenta, asa ca nu te mai obosii sa ma instintezi de cine stie ce. Vrei sa ma mai ai in lista? Simplu creaza-ti o alta lista (in caz ca nu ai) cu NO MM sau NO GM sau cum vrei tu sa o numesti si baga-ma acolo.

NU avertizez pe nimeni. Am facut-o deja prin statusul mess-ului si prin acest post, drept urmare dau delete la ID si te bag si in lista de ignor ca sa nu imi mai bat capul cu tine.

In final, pentru cei care ma tot intreaba: Cat costa o caricatura si ce trebuie sa faca? raspunsul meu e urmatorul:

In caz ca nu ai citit posturile mai vechi in care am scris, iti mai spun odata: Nu costa nimic. Tot ce trebuie sa faci e sa imi trimiti 2-3 poze de o rezolutie cat mai buna, una din ele sa fie cu incadrarea capului. NU selectez poze pe trimise pe mess, nu ma intereseaza link-urile de unde mi-le pot lua. Trimite pe adresa mea de mail. Nu stii unde o gasesti? Sa iti dau un mic indiciu… e postata pe blog undeva. Sau daca ma intrebi pe mess de ea…atunci esti prea tamp ca sa iti fac caricatura.

OK… cam atat, mi-am mai varsat si eu frustrarile asa ca, ma pot intoarce la munca.

Bafta si mersi pentru atentie.

aparate foto digitale

Comments

  1. Si eu care vroiam sa te rog ceva… acum n-o mai fac ca esti prea nervos… poate alta data. ­čśë

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.