Muzica lautareasca si improvizatii la #TO2012

Miercuri seara a fost seara improvizatie in cadrul festivalului Toamna Oradeana. Pe scena a urca trupa Obligo, punand in scena, sau mai bine zis improvizand scene de dragoste, scene din Titanic, sau un seminar despre un striper rus. Momentele au fost „oarecum” relaxante si amuzante, publicul fiind la randul sau implicat in actiune. Zambetele cu care au parasit sala, spectatori au lasat impresia unui spectacol de succes, tinad cont ca actorii nu au avut un scenariu prestabilit nu aveau cum sa greseasca.Poze de la eveniment puteti gasi pe pagina oficiala de facebook al festivalului sau facand clik AICI.

Joi, festivalul a continuat cu o serata de muzicii vechilor rapsozi populari. Membrii trupeu au adunat cantece mai ales din spatiul carpatin, de la muzica lautareasca veche cantata cu patos de tigani, dar si muzica minoritatilor (turci, evrei, etc.). Muzica cantata de ei, se bazeaza pe transcrierile lui Anton Pann si au fost adunate in mai multe albume, precum: Spitalul Amorului si Cântătorul Dorului.

Daca v-am facut curios aveti mai jos inregistrarea concertului.

Daca e vineri e seara de Jazz impreuna cu Guilty Lemonsi Blazzaj. Festivalul se muta pentru urmatoarele trei zile in sala Filarmonicii din Oradea, strada Moscovei nr. 5. Concertul incepe ca si in zilele trecute de la ora 20. Bilete se mai gasesc, pretul unui bilet fiind de 20 de lei.

Organizatori: Casa de Cultura Oradea, cu sprijinul Primariei Municipiului Oradea.

Sponsori: Ciuc, Golden Brau, Siemens, Vandana, Farmacia 3, Organique, Total Clean, Proges, Graf.

Parteneri: Digi 24, Zile si Nopti, Magic FM, Crisana, Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihor Online, Erdely Online, Living In, Impero, Zelist Monitor, Window Pub, Dreamstudio, Utopium, The 4th Floor.

Masina oficiala: Mercedes prin ATP Exodus.

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.