Lazer Frate!!!

„… si ala micu’ apasa pe lanterna, tziuuu, LASER FRATE!!! Incepe: Wziuuum, Wziuuuu. Uratu’, TZIUU, TZIUU, doua LAZERE! Wziuu, Wziuuu.Ciudata maimuta, turbata la gratii: EAAAUUU, EAUUUU.Noroc cu robotelul ala mic, rotund la cap, CHIUU, CHIUUU, cu manuta lui aia al lui, ii da drumu din puscarie… Sa te tzi …. E la sfarsit ce sa vezi?Ala negru de respira greu, il stii, ERA TASU’ MA!” …. (daca vrei sa sti cum e cu adevarat nu asculta de povestiile altora, du-te si vezi cu ochii tai)

Ceva de genul asta a fost, si totusi putin altfel. Am fost acum o saptaman (sau chiar doua) la Lazer Star Arena in Oradea in incinta fostei fabricii Oradinum. Un fost corporatist, oradean care a lucrat o vreme in Bucuresti, s-a gandit sa isi faca propria afacere, inbinand utilul cu placutul. Fan inrait de jocuri pe calculator gen Counter StrikeDoom samd a amenajat o hala conform propriului proiect. Intr-un ambient semiobscur, jucatorii se urmaresc, incercand sa isi inpuste adversarul. Poti juca ore intregi fara sa iti dai seama cat de repede a trecut timpul. Laser tag-ing este un joc asemanator cu paintball-ul sau airball-ul, cu mica diferenta ca aici, participantii nu risca sa fie accidentati (exceptand poate cazul in care „prostul” se accidenteaza singur). Fiecare jucator este echipat cu o vesta cu senzori si un „pistol” care emite un fascicul laser.

Ne-am „inpuscat” cu BogdanIoanaZmoleDan Marius, Dan Ille, Cristi si Andrei, Zmole (sper ca nu am uitat pe cineva). Poti alege una din tipuri de jocuri: individual, in echipa, vampir, capturare samd., indiferent de alegerea pe care o faci nu te vei plictisi. Cum ziceam si mai sus, nu ascuta de ce spune unul sau altul, du-te si convinge-te singur. Sunt convins ca odata ce te-a prins „microbul” nu vei mai dorii sa faci altceva. De ce sa petreci ore intregi in fata calculatorului, luptandu-te virtual cu amicii tai, cand o poti face pe bune in offline.

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.