Jurnal de matz – prima insemnare

Am doar 1 luna insa am avut parte de multe chestii in viata mea. Sunt de doua zile in posesia unor bipezi. Sunt cam derutanti umanoizii astea. La inceput ma strigau PISICA, pe urma Vader, Mitzu(bishi) sau Chui. Ca norocu cu un alt biped al carui nume iti dadea senzatia ca e lichid (Sirop) insa nu era deloc asa, era chiar foarte solid. El la convins pe stapanul meu ca ar trebui sa ma numesc Mitzu cu TZ si asa imi ramase numele.
Pana acuma am fost calcat doar odata cu scaunul insa mi-a trecut… a fost sparietura mare de ambele parti. Am primit si jucarioare de la noii mei stapani. Preferatii mei sunt Obam, o maimutica pe care o caftesc mai mereu. Mai am si un Rudolf mare si pufosc. E mai pufosc ca mine, cu el dorm cel mai bine, asta cand nu dorm cu Dolly, oaia neagra a familiei. Imi place sa dorm pe burta copilasului grasut si fara sentimente, desi mai am obiceiul sa ma urc si pe umarul lui si sa picotesc.

E si o tantie aici, simpatica, se joaca mult cu mine, imi place sa alerg dupa picoarele ei si sa ma urc pe pantalonii ei, insa nu mereu ma lasa.

Ieri am avut si prima vizita. Ma vizitat Siropul solid cu Lilisor. Ei aveau mai multa experienta decat actualii mei parinti. Am dormit o vreme in poalele ei. Ma mangaiat pe burtica…a fost atat de bine.

A… tot ieri am facut si prima sesiune de fotoshooting. Arat mortal…

Cam atat pentru moment…am obosit si am asa un feeling ca ma gasit Mos Ene…PA.

Mitzu OUT

aparate foto digitale

Comments

  1. Himelo (femininu’ de la ┼čimel), ce pussy faina ai! ­čśë

  2. Sa-ti traiasca 2000 de ani fara nici o reparatie !

  3. @ Liviu – multumesc

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.