Jurnal de matz – a 3-a insemnare

E duminica… ma rog cea mai rams din ea. Am facut doua descoperiri colosale.

1. Apa se bea nu se mananca sau se inspira. E important sa nu uit acest lucru.

2. Am descoperit hartia. E dementiala. Fac ce vreau cu ea, iar ea nu se supara. Cred ca va fi ceea mai buna prietena a mea, cel putin pentru o vreme.

Am mai descoperit si faptul ca, anumite lucruri au si spate nu doar fata. Asa e si cazul sobei. Poti sa te bagi in spatele ei. Pe langa soba erau si niste reviste. Si ele din hartie. Hmmm ce placere am avut sa trag de ele, asta pana cand ala mare le-a luat. E un dictator. Nu ma lasa sa ma urc pe pat. Dar … intr-o buna zi o sa accesez si partea aia a casei.

Dimineata am fost mega cuminte. I-am lasat pe cei doi stapani sa doarma pana la 9.30. Dupa ce am mancat, baut apa, m-am jucat cu papucii stapanului. Evident eu am iesit invingator in urma luptei. Papaucul a vrut si o revansa. I-am acordat-o insa si de data asta am castigat. Sunt tare.

Dupa ce au plecat stapanii mei am tras un pui de somn pana la intoarcere.

E obositor sa fi mic. Acum inchei. E tarziu si mai trebuie sa masacrez hartia, sa bat papucu si sa ma bag pe sub pat. Pe urma somn de voie pana pe la 12 noaptea cand ma trezesc pentru papa de la miezul noptii.

Paaa … Mitzu OUT!

aparate foto digitale

Comments

  1. Ia vezi ce fain ii sa te joci cu un sul de hartie; il gasesti in baie! ­čÖé

  2. Ce zi frumoasa ai avut Mitzule :)) , ai grija la stapani, uneori pot fi foarte severi daca ii superi, asa ca mai bine lasale incaltamintea in pace.

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.