Jurnal de Calatorie: Prima zi

Am plecat in lume. Mai exat la Pitesti. Am plecat pe doua roti nu pe patru ca deobicei. Nici drumul pe care l-am ales de data asta nu e cel obisnuit. Traseul a fost urmatorul: Oradea – Gilau – Sebes – (Transalpina) – Horezu – Ramnicu Valcea – Pitesti.

Am pornit pe la ora 5, 5 si ceva iare pe la 16 eram deja la Pitesti. Dupa o scurta odihna m-am gandit ca nu ar strica sa dau o tura prin oras. Nu am mai fost de ceva timp. Zis si facut. Dupa ce m-am plimbat putin prin Trivale (cunoscatori stiu iar cine nu stie poate da o cautare pe goagal) m-am urcat pe motor si am pornit intr-o mica tura a orasului, pana in momentul in care am fost incotit de trei caini. Unul mai rapid de gura a reusit sa ma si capseze la gamba piciorului drept. Pentru moment nu i-am dat mare importanta insa dupa 10 minute am ajuns la concluzia ca, nu ar strica sa fac o vizita si la spital la urgente. Dupa aproximativ 1 ora / 2 ore am fost vazut de un medic. Mi-a curatat rana, mi-a facut un antitetanus si m-a trimis la un alt spital sa ma i-a in evidenta (in caz ca turbez) si sa imi faca si un anti rabic. Zis si facut. Asistenta de la Infectioase era seaca rau. Doamna Doctor si mai seaca, luandu-ma la „sututi” mai facea si misto de mine: „Domn’ motociclist asa in pantaloni scurti va plimbati? Unde va e echipamentul? Daca il aveati nu mai veneati pe la noi!”

Aici am doua comentarii:

1. Daca nu erau haitele de caini poate nici la urgente nu ajungeau atatia. In Oradea ma plimb cu motorul si nici macar odata nu am fost atacat de cainii.

2. Care echipament? Pentru dimensiunile mele nu au. De parca toti bikerii sunt anorexici. O marime normala in Oradea nu gasesti iar bani de Milano sau Viena nu am sa imi iau echipament.

Lasant la o parte micile probleme sper ca in final totul va fi ok.

Revin cu evenimentele zilei 2, cu poze de pe Transaalpina si fimarea (daca reusesc sa o comprim).

P.S. – orasul nu mai e ce era. Haite de caini, batai in plina strada, curse ilegale, drifturi…

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.