Internet (i)mobil(izat) de la eRDeSh

Ca cum spuneam inca de ieri, o voce blonda ma anunta ca a aparut un serviciu nou la eRDeSh si anume, internet mobil, serviciu care pentru moment se materializeaza doar sub forma modemului (asemanator celor de la vodafone) huawei urmand ca pe viitor sa se acorde doritorilor si o cartela care atasata unui telefon mobil capabil de functiile de navigare pe net. Din pacate inca nu am posibilitatea sa testez modemul deoarece serviciul va fi activ abia in decur se 48 de ore.

Ideea e ca, iti iei modemul pe USB in custodie, primesti o cartela sim pe care o introduci in modem si teoretic in orice oras mai important din romania poti naviga in voie cu o viteza 3,6 mbs daca nu depasesti 3 GB trafic, dupa care viteza se injumatateste. Traficul este nelimitat, costurile sunt de la 0 la 15 ron cu tva inclus acesta diferind de tipul abonamentului. Personal nu platesc nimic pentru acest serviciu.

Daca vodafon-ul merge de iti vine sa iti bati copii sau cel putin la mine e asa (probabil ar trebui sa ma instalez pe o antena 3G sau chiar langa serverul lor ca sa imi maresc viteza) cei de la eRDeSh au sanse reale sa ii elimine de pe piata pe multi dinte cei care furnizeaza net mobil.

Vom trai si vom vedea (cum ar zice orbul).

DSC00114

aparate foto digitale

Comments

  1. Acu` de abia astept un review pentru produsul si serviciul asta. Ma tenteaza si pe mine; cred ca sunt multi ca mine.

  2. pai daca se tin de treaba si le fac calumea serviciile nu ca performantele telefoane DIGI care le primesti si nu poti sa vorbesti la ele ca reteaua e mega incarcata de manelisti care isi spun la telefon povesti de dragoste scrise de gutza … si se dau si eu mare ca pot sa vorbeasca mai mult de un minunt …
    Daca realizeaza acest lucru atuncea probabil or sa rupa tot …
    p.s. sa mai faca si acoperirea ca toti stim cat de buna e …

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.