inFUSION of magic

Toamna Oradeana a mai adus un spectacol de neuitat oradenilor. Ritmuri de jazz fusion si rock au rasunat aseara in sala Filarmonicii de stat Oradea.

Marius Pop & The M Theory au deschis seara. Cei aproape 200 de spectatori au aplaudat melodia cu, care Marius a intrat in finala Guitar Idol 2011 – “Marbri”.

Seara a continuat cu greii jazz-ului european,  Hadrien Feraud – chitara bas, Gergo Borlai – baterie si Arpad Tzumo – clape. Despre Hadrien Feraud trebuie spus ca, la doar 27 de ani are o cariera muzicala in plina ascensiune, el fiind  noua stea a bass-ului mondial dominand topurile.  Gergo Borlai, de doua ori bateristul anului si castigator a doua Discuri de Aur in Ungaria, primit in cercul select al DrummerWorld, este un artist desavarsit si prolific, iar aseara s-a jucat in continuu cu publicul, oferindu-i niste clipe de muzica adevarata, momente ce vor ramane mult timp in memoria celor ce au asistat la concert.

Exceptand nesimtirea unora care, desi de nenumarate ori li s-a atras atentia sa nu mai foloseasca blitul aparatului foto, pot spune ca a fost o seara magica. Singurul regret al meu a fost ca s-a terminat.

Totusi jazz-ul nu ne va parasi. In seara asta cu incepere de la ora 20.oo, la Casa de Cultura Oradea, va canta Maria Raducanu si Sorin Terinte. Pretul unui bilet 15 lei.

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.