Happy Birthday To Me!

Asa e… acum 33 de ani, la ora 13.45 se nastea unul din cei mai iubit, genial, simpatic, cu un simt al umorului nemaintalinit dar mai ales modest designer. Adica eu. Era o sarbatoare cum nu s-a mai vazut pe pamant. In cer cantau ingeri (de fericire ca au scapat de mine) iar aici pe pamant in aceasta minunata tarisoara, lumea plangea cu lacrimi de crocodil (era si ziua raposatului dictator, nea Ceasca). Si cum personalitatea mea s-a nascut intr-un spital si nu intr-un hambar, nu am avut trei crai care sa raspandeasca minunata veste… asa ca oamenii au inchinat in continuare imnuri de preamarire odiosului dictator.

Ala a crapat de mult, iar eu inca traesc. Nu se mai aud imnuri insa nici nu mai e cazul. Asa ca, nu imi ramane decat un singur lucru de spus: La Multi Ani MIE !!! 🙂

aparate foto digitale

Comments

 1. La multi ani ! 🙂 sa fii iubit.

 2. Mersi

 3. La multi ani!

 4. hai sa traiesti fericit si sa ne bucuri pe toti 😀 La Multi Ani!

 5. Cine-i nascult in ianuarie, hai sus, hai sus, hai sus!

  La multi ani! Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca. Si sa desenezi de 100 de ori mai mult decat iti pot degetele. Toate desenele de pe internetul romanesc sa-ti poarte numele!

 6. 1024 de ani să ne trăiești!

 7. La mulți ani, nenicule! Și la mai multe desene! Îmi plac toate, iar ăsta de azi e super! Spor!

 8. Multumesc pentru urari

 9. crede-ma pe cuvant ca ti-am facut o felicitare in facebook si ti-am scris acolo de toate…si cand sa ii dau send a dat eroare site-ul….:( am lasat-o balta…dar daca ai sa ma ierti vreodata, te rog sa consideri ca intentia conteaza, si LA MULTI ANI!!

 10. @ Alina-stai flex, intru rar pe facebook

 11. la multi ani.. tot ce-ti doresti..

 12. E o vorba: „Mai bine mai tarziu decat niciodata!” … Asa ca „La multi ani si sa fii sanatos!” 🙂

Trackbacks

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Moldovan Florin, Cristian Foghel. Cristian Foghel said: Poi la multi ani, bre! Sa ne desenezi fericit! RT @Grim_Cris: Azi e ziua lui @designerul ! Happy Birthday, zic! http://bit.ly/5FDSbU […]

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.