GATA CU CARICATURILE!

Ma tot repet. Devine frustrant. Cand promit un lucru, in 99.9% din cazuri ma tin de cuvant. Daca mi-ati trimis poze si v-am spus ca va fac o caricatura atunci asa va fi. V-am spus ca o fac de placere, o fac moca si ca nu sunteti singurii carora trebuie sa le fac. E chiar asa de dificil de inteles?

Pentru o vreme NU MAI PRIMESC poze noi. Pana nu termin cu cei pe care ii am deja, nu imi mai cereti alte desene.

Vreau sa intelegeti, nu din asta traiesc, drept urmare nu reprezinta o prioritate pentru mine. O sa aveti posibilitatea cat de curand sa imi comandati desene. Ele vor costa si vor avea prioritate. Termenul de executie in aceste cazuri nu va depasi 24 de ore. (Vreti desene gratis, asteptati, vreti urgenta, platiti, poate asta va va conveni  mai mult!)

Cand v-am spus ca vreau imagini de calitate, 2-3 la numar, nu am spus-o doar ca sa imi incarc mail-ul. V-am cerut pentru o precizie mai mare. Cu cat imaginea e mai buna cu atat pot aduce desenului detalii mai multe, in felul asta caricatura este mai apropiata de realitate, mai ales ca nu va cunosc.

De ce 2-3 poze? Ca sa pot alege ceea mai buna pozitie si mai expresiva.

Pentru o vreme…pauza la trimis-ul pozelor.

aparate foto digitale

Comments

  1. Chiar nu ii inteleg pe uni care chair daca le faci pe degeaba te mai si bat la cap sa le termini cat mai repede si … cred ca celor care fac asa ar trebui sa nu le mai faci pentru ca pe langa ai si viata persoanala si cum ai spus daca ai castiga ceva da , dar asa pe degeaba … nervi si poate timpul tau liber ocupat in totalitate …

  2. Vroiam si eu o caritatura, dar m-am lacuit dupa articolul asta, pana la urma cred ca daca ceri cativa dolari nu ar fii problema pentru cei care vor rapid !

  3. Cel mai bine e sa nu iti faci atatea probleme, eu unul am asteptat linistit s-o faci si m-am bucurat cand mi-ai dat mail sa-mi mai ceri poze si ti-am trimis unele potrivite si imi cer scuze ca n-am priceput de la inceput. Acum, cand ai tu timp si daca mai poti e ok, dar nu e cazul sa te enervezi pentru toate bazaconiile.

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.