Frauda? Unde?

morti1morti2

Mi s-a cam luat sa tot aud de frauda. Asa si? Nu zic ca nu s-a fraudat, insa imi este greu sa cred ca doar un candidat a facut-o. Chiar isi imagineaza cineva ca, 5 milioane de voturi au fost fraudate? Sunt convins ca, daca iesea Geoana, Basescu ar fi urlat ca e fruda, insa nu trebui ignorat faptul ca, un numar insemnat de alegatori (un numar aproximativ egal) au votat unul din candidati. Parerea mea personala e, ca indiferent cine e presedintele tari, mare lucru nu va face fara un sprijin majoritar din partea parlamentului.

Aiurea mi-se pare in schimb atitudinea PNL-istilor, care, dupa ce s-au aliat cu PDS-u, acum sunt deschisi si chiar grabiti sa faca o alianta cu PD-L-ul. Curios sunt daca totusi aceasta alianta esueaza, ce va faca Base. Se va duce la comunistii lui Geoana (iara) sau accepta sa ramana un partid minoritar in parlament. Indiferent ce se va decide, cred ca e un lucru stupid sa se repete alegerile, chiar daca se demonstraza ca, peste 200 mii de voturi au fost fraudate. In definitiv, nimeni nu poate spune ai cui sunt acele voturi, Geoana sau Basescu. In schimb un lucru e cert, o noua runda de alegeri ar baga tara intr-o buda si mai mare, iar alegerile s-ar face tot din banii nostrii.

Poate am fost atat de rai incat Mos Craciun in loc de daruri sa ne mai aduca inca o runda de alegeri? Asta ne trebuie noua acum? Eu cred ca nu.

aparate foto digitale

Comments

  1. oricum ar fi…5 milioane de oameni l-au votat pe TB…restul nu prea mai conteaza.

  2. Prea putin mai conteaza cele 200 de mii de voturi fraudate. Nimeni nu poate spune cu exactitate ca TB a fraudat sau oamenii lui Geoana. Ideea e, ca nici cu Base nici cu Geoana nu o sa iesim peste noapte din rahat, asa ca chiar nu mai vad rostul speculatiilor.

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.