Final Countdown

Numaratoarea inversa a inceput. De azi intr-o saptamana o sa stim cine va fi noul presedinte al tarii. Indiferent ca va fi Geoana sau Basescu, treaba deja pute si un lucru e de pe acuma cert: va fi super naspa. Acuzatii dupa acuzatii unele de natura SF sunt lansate de ambele tabere. Base bate un copil, ala sta ascuns 5 ani si isi aduce aminte cu intarziere ca e traumatizat. Mumasa, il lasa pe micul fan Base cu matusa-sa la miting, iar ala micu de „emotii” ii vorbeste lui Base de Illiescu si Nastase. Sau, Base violeaza o fata in 72 are si un copil care acum are 40 de ani si nimeni nu spune nimic atata timp.

Va intreb pe voi: cam cat de retardati ne credeti? Cam cat de cretin si imbecil ar trebui sa fi ca sa ingiti toate rahaturile astea?

Pe de alta parte il avem pe Geoana, marioneta lui Iliescu si Nastase. Domnilor si doamnelor, MA CITITORULE, pai bine chiar ai uitat cat de fericit ai fost atunci cand a iesit Constantinescu sau Basescu si a pierdut PSD-ul? Pai bine mai, uiti de la mana pana la gura? Eu nu spun si nu sustin ca Basescu sau, doamne fereste, Constantinescu a facut ceva in tara asta sau ca ar fi mai buni. Doamne fereste. Tot ceea ce vreau sa spun si in acelas timp sa atrag atentia este un singur lucru; chiar merita votul vostru oricare din cei doi? Eu zic ca NU. Am tot mers la vot iar acum regret. Nici unul din cei pe care i-am votat atunci, nu mi-a demonstrat ca si-a meritat votul. Drept urmare, de data asta chiar vor trebui sa se straduiasca sa imi demonstreze ca, votul meu merita pus pe numele lor. Nu uitati, ei va reprezinta si nu invers. Voi merge la vot doar ca sa dau unul nul. NU VOTEZ raul mai mic sau mai MARE. Si nici nu las pe altul sa o faca in numele meu. Vom trai inca 5 ani si vom vedea daca atunci vor merita candidatii nostri sa fie votati. Pana atunci le dau ce mi-au tot dat si ei mie timp de 20 de ani. MUMU MIC (asta ca sa nu fiu prea vulgar)

puppet

dupa o idee marca Oradeanul
aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.