Fara sa stiu…

Se pare ca mi-am incasat inca o amenda. Pentru parcare de data asta.  305 lei. Am fost instintat prin posta. In scrisoare nu e specificat data si nici locul unde se pare ca am comis ilegalitatea. O sa trebuiasca sa vad la ei si sa imi demonstreze ca asa e. Partea aiuristica e, ca nu imi pot imagina cand si mai ales unde am putut comite fapta. Mereu sunt atent unde parchez asta in cazul in care plec prin oras, ca in rest, traseul meu e acelas zi de zi. Acasa, banca (stau maxim 2 mimute in masina, pana isi rezolva indatoririle a mea nevasta), Era Shopping Center (parcare) si serviciu (parchez pe o straduta la fel ca altii si nu exista nici un indicator care mi-ar interzice acest lucru) si din nou acasa.

Chiar nu imi pot imagina de ce atat de mult si cand am incasat-o. Sunt din ce in ce mai multe masini si din ce in ce mai putine locuri de parcare. Sunt din ce in ce mai mari amenzile si din ce in ce mai putin se face in toata tara asta.

Vreau sa plec ori unde, sa plec si sa uit de cosmarul numit Romania. Mi-e scarba de tara asta.

aparate foto digitale

Comments

  1. ce s-ar intampla daca am pleca toti din tara? n-ar mai ramane nimic din ea..

    trebuie sa fim optimisti.. sa gandim pozitiv.. sa punem osul la munca si sa mergem mai departe.. indiferent de situatie.. binenteles, nu pentru sefi ci pentru noi..

  2. @Dani – e nu … raman patriotii si guvernul Romaniei

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.