Facturi online

Defiscalizarea facturilor a dus la aparitia unor sit-uri care permit emiterea de facturi online. Avantajeul unor asemenea aplicatii de facturare online, e una evidenta: nu mai esti legat de un birou, fiind online o poti accesa de oriude. De un asemenea program de facturare online am dat si pe Conteq.ro.

Aici poti gasi un instrument de lucru potrivit pentru antreprenori, PFA-uri, firme de mici dimensiuni, liber- profesionisti în orice domeniu de activitate. Face tot ce ai nevoie pentru emiterea si gestiunea facturilor, de la operatiuni de baza pana la functii complexe precum generare de rapoarte si situatii de vanzari / incasari, posibilitati de personalizare a facturii, facturare in mai multe limbi si in orice moneda. Il poti testa timp de 30 de zile gratuit. In cazul in care esti multumit de perfomantele si intrumentele oferite de program te poti abona lunar (poti plati pe 1, 3, 6 sau 12 luni). Accesul se face prin Internet, pe baza contului de utilizator, asa cum se accesează si contul de email. Un alt avantaj (ce mi-a suras inca de la inceput) e faptul ca programul functionează la fel de bine de pe telefonul mobil sau tabletă.
Nu spun ca programul celor de la Conteq e unicul de acest gen pe internet, insa e printre putinele programe care permite rularea de pe un telefon mobil sau o tableta, lucru care ii aduce un mare avantaj.


aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.