Expozitie de fotografie Sergey Majorov

În buna tradiţie iniţiată în cadrul Bibliotecii Judeţene „Gheorghe Şincai” de-a organiza expoziţii de artă fotografică în generoasele spaţii de care dispune, joi, 05 mai a. c. la orele 17,00 va fi prezentată colecţia artistului fotograf Sergey Majorov din Rusia, reprezentantul Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică înaceastă ţară.

Autorul, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti fotografi din Rusia prezintă o colecţie de 40 de fotografii color având o tematică diversificată şi o calitate artistică deosebită.

Calitatea deosebită a fotografiilor sale a fost remarcată şi apreciată de numeroase jurii ale saloanelor internaţionale de artă fotografică,care le-au onorat cu o multitudine de acceptări si prestigioase premii şi distincţii.

Iubitorii orădeni ai fotografiei care vor fi prezenţi la vernisaj sau vor avea curiozitatea sa viziteze expoziţia după acest moment, vor avea bucuria sa găsească un univers imagistic plin de fantezie şi culoare şi rod al unui autor dotat din plin cu talent şi pasiune pentru fotografie.

 

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.