Eu cu cine votez mon cher?

Nu pot intelege mentalitatea unor care se duc la vot doar, ca sa nu iasa X sau Y. Eu motiveaza acest lucru prin faptul ca, in felul asta, dintre doua rele e mai bine sa aleaga raul mai mic. Tipic romanesc. Am mai spus-o raul indiferent de marime tot rau e. Rahatul e tot rahat indiferent de marime. Daca nu exista un candidat care sa imi reprezinte interesele, de ce ar trebui sa merg sa il votez pe unul din ei? Toti sunt o apa si un pamant, mint cu nerusinare pana la alegeri, promit marea cu sarea insa uita de indata ce trec alegerile.

Ma intreb ce s-ar intampla daca nimeni nu s-ar mai duce la vot. Cine ar fi presedinte? Basescu? Nu cred. Pentru ca nu a fost ales, iar mandatul i-a expirat…

votvot1caca romania1

aparate foto digitale

Comments

  1. Pornim de la presupunerea ca ‘rau mare’ ‘rau mic’. Atunci daca nu alegi nimic din 2 rele, s-ar putea sa iasa raul cel mai mare, asa ca mai bine alegi raul cel mic si speri sa iasa ala. Daca presupunem ca ‘rau mare’ = ‘rau mic’ atunci n-are rost sa votezi ­čÖé

  2. am pus semnu (diferit) intre raul mare si mic dar nu se vede ­čÖé

  3. Exact ce am spus si eu… Cine poate spune cu mana pe inima ca exista un candidat care il reprezinta? Doar cei care au un interes ascuns. Majoritaeta, omul de rand, are mereu de suferit.

  4. microblogging pe http://www.kosmobil.ro
    Iti poti lasa feed-ul de la twitter sau blogul personal si automat toate updateurile sunt postate si aici cu link catre siteul tau ! Incearca !

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.