E luni…

…si deja astept ziua de vineri. E ultima mea zi ca si angajat… de saptamana viitoare o sa ma ocup de firma mea. Pe ici pe colo o sa mai am de facut anumite schimbari si sper din suflet ca toate vor fi in bine.

Cand altii inchid firme eu si cu doi amici deschidem…Unii stiu alti poate nu, m-am bagat intr-o afacere cu motociclete, ATV-uri, scutere, snowmobile etc, cam tot ce are un motor si nu e masina, avion, vapor, sau alte sf-uri.

Am un service deschis si cu putin noroc deschid si scoala aia nenorocita de soferi si pilotaj. Intr-o prima faza o sa fie doar pentru categoria A. O sa fac  si un curs de instructor pentru categoria B.

Inca nu stiu ce va fi, insa un lucru e cert, nu o sa mai depind de patroni retardati si colegi care ma sapa.

E luni si deja sunt obosit. As vrea sa fie sambata sa stau la soare la strand (2 ore, pe urma nu mai am chef, de obici asa se intampla).

Sper ca azi imi recuperez motorul. E la service, am nimerit intr-o gura de canal si mi-a indoit un pic furca. Putea fi mai rau, insa calitatile mele extraordinare de driver inascut si calmul m-au scos din situatia dificila in care m-a bagat un idiot care s-a trezit ca e mai frumos pe sensul celalalt, fara sa semnalizeze, dar mai ales ignorand linia continua.

E luni, insa as vrea sa vie deja ziua de salariu…

aparate foto digitale

Comments

  1. Bafta in biznis! Daca ai nevoie de o mana de ajutor, nu ezita si cere-o… ti-o dau SIGUR (in ultima vreme nu mi-a cerut-o nimeni). ­čÖé

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.