Duminica din nou la film

Ultima data am fost miercuri. Am vazut Cazul 39 un Horror/Thriller cu Renée Zellweger in rolul principal.  Filmul in principiu a fost ok, cam „speriecios” pe alocuri asa ca duminica am ales un film cu totul diferit.

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief e o comedie, fantastica  de la producatorii lui Harry Potter. In rolurile principale ii putem intalnii pe: Logan Lerman, Pierce Brosnan, Uma Thurman

Filmul prezinta calatoria lui Percy pe tot teritoriul modern al Statelor Unite ale Americii cu scopul de a-si salva mama si de a preveni izbucnirea unui razboi devastator intre zeii din Olimp. Fiind acuzat pe nedrept de furtul tridentului cu fulgere al lui Zeus, tanarul Percy Jackson trebuie sa il captureze pe adevaratul hot pentru a-si dovedi nevinovatia, fiind ajutat in incercarile sale de catre un satir pe nume Grover Underwood, care ii este cel mai bun prieten deoarece, desi a trecut de varsta de 30 de ani, are mintea unui copil de 16 ani.

Saptamana viitoare miercuri sunt la Ninja Asasin, cu conditia ca voi apuca sa iau bilete. Rezervari nu se pot face pe net pentru moment.

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.