Duminica, din nou la Avatar

Am fost duminica trecuta la film, bestial, cred ca e una din cele mai bune filme pe care le-am vazut. Recomand la toata lumea, sa mearga la cinema sa il vada asa cum trebuie vazut, adica 3D. Stiu multi o sa imi spuna: ” ma leshi, io la mall nu merg frate, e multi, mai bine il dau jos ca un baietzash ce sunt si il vad frate acasa cu pretena pe TFTu.Ce sa mai dau banii aiurea in tranvai. E OK si asa”. Astora le pot spune doar atat: ASA SA FACI, cu un cocalar mai putin la cinema.

Sunt filme si filme. Asta e acel film care trebuie sa il vezi la cinema, de prefarat in conditii civilizate, fara, WOW si IUI si ai vazut tzatza lu’ aia sau stai sa vezi ca peste 5 minute o sa sara ala de acolo. PE toti astea i-as lega si i-as inchide intr-o sala doar al lor. Pe urma le-as da foc ca sa scape omenirea de cretini. Nu pot si refuz sa ii inteleg pe idiotii care platesc o caruta de bani pentru a vedea un film si pe urma face cu totul si cu totul altceva decat vizionatul filmului. DE CE? ma intreb, de ce dracu mai vi la cinema. S-au inventat torentele iati-le frate de pe net si comenteaza acasa. Cinemaul nu e pentru tine. E un concept pe care tu, cu mintea ta inexistenta nu o sa o poti intelege. Mai bine stai frate cu pitipoanca la o masa in mijlocul mall-ului acolo cel putin te pot admira ceilalti cocalari.

Dar sa revenim, pentru ca am deviat de la subiect. Filmul e criminal realizat, iar adevaratele efecte le vezi prin tehnologia 3D. Ori cat de blue ray ar fi, nu poate cuprinde magia pe care o reda 3D-ul.

Avem de toate, actiune, efecte speciale, dragoste, suspans, magie…tot ce vrei de la un asemenea film. Sunt convins ca nenea Cameron a dat din el tot ce a putut, la fel cum sunt convins ca, despre acest film se va mai vorbi ani buni.

In istoria cinematografiei, vorbesc de genul SF, sunt cateva filme care au revolutionat genul, ma refer la Star Wars, Star Trek, Odisea Spatiala, Gozilla, Matrix, iar acum Avatar. 3D-ul e aici, iar Avatar ne-a aratat care sunt standardele, de aici in colo vor fi filme care sunt mai bune sau mai slabe ca Avatar. Nici unul nu va fi la fel.

Mergeti, vedeti filmul, eu mai merg odata.

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.