Dictionar de vise

De-a lungul timpului, omul a incercat in totdeauna sa gaseasca o semnificatie a viselor pe care le-a avut. Zilele trecute am gasit pe net un sit interesant, care prezenta un dictionar al viselor. Cu acordul proprietarilor sit-ului va prezint cateva din aceste explicatii. Pentru mai multe informatii intrati cu incredere pe adresa lor, in felul asta veti gasi intr-o oarecare masura un raspuns la visele pe care le aveti.

a

Iata cateva din aceste explicatii:

A: (litera) avertisment ca trebuie sa iei o noua initiativa, ca te afli in fata unui alt inceput, sau trebuie sa iei totul de la capat.

ABDOMEN: (dureros) nereguli sau probleme interne, profunde in viata ta, ce se cer descoperite; (dezgolit) lipsuri materiale, deschidere la orice propunere, (umflat sau foarte mare) acumulare exagerata de bunuri sau relatii, lacomie, exagerare, snobism; imaginatie bogata; minciuni.

ABUR: lucruri confuze, neclare, nesigure, nelamuriri pe plan profesional sau intelectual; (rece) incercarea de a te concentra profund intro problema; (fierbinte) te simti extenuat, suprasolicitat, nemaifacând fata la aglomeratia de informatii sau evenimente pe care le detii sau provoci.

AC: certuri, critici, cinism, remarci ostile, ironii, umor neinteles de altii; ceva nu merge bine; neliniste; (gasind) griji inutile cu privire la lucruri banale; extenuare; senzatia ca nu mai faci fata evenimentelor; minutiozitate, atentie sporita la detalii, trebuie sa privesti lucrurile in amanunt, fara sa te apleci numai asupra aspectului de ansamblu; munca de detaliu si precizie; (punând ata in ac) pregatiri pentru noi planuri sau proiecte.

ACADEA: vorbe dulci, de impacare; linguseala; relatii cu un barbat cu chelie.

ACATIST: dorinte si planuri multiple, multe cunostinte noi; ti se cere sa-ti intorci gândul catre religie sau catre origini (casa, familie, regiune de bastina).

ACCELERATIE: (apasând pe pedala la un vehicul) vei atinge obiectivele pe care ti leai pus in plan cu ajutor din afara, nu numai prin eforturi proprii; (pedala este blocata) nu dezvolta un obicei care sar putea transforma mai târziu in viciu; abtinete de la unele lucruri ce ar putea deveni periculoase; nevoia de a incetini putin ritmul pentru a nu exagera; exces de zel ce ar putea duce la extenuare sau suprasolicitare; senzatia ca lucrurile stau pe loc si dorinta de a face ceva concret pentru a inainta mai repede.

ACCEPT: conditii favorabile, perspectiva unor avantaje; (ti se propune ceva si accepti cu greu) intelegere, acord, colaborare, cu lanse de succes; indoieli, suspiciuni, incertitudine, nehotarâre; ai nevoie de o perioada de gândire intro chestiune importanta; se cere multa chibzuinta; (accepti imediat) siguranta, incredere, initiativa, curaj, sperante mari.

Si lista continua.  Intrati cu incredere si veti afla tot ce tine de vise, formarea lor, semnificatiile lor, etc.

sursa: ACVARIA.COM

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.