Designerul va recomanda

Doresc sa va recomand doua seriale noi.

Primul serial se numeste Stargate Univers.  Un nou serial pentru fanii Stargate. Daca in SG-1 aventurile porneau din interiorul unui munte pe pamant, iar in SG-A dintr-un oras parasit in galaxia Pegasus, de data asta eroii nostri sunt prinsi pe o nava veche de cateva mii de ani, nava parasita de antici. Cum era de asteptat nimic nu porneste usor. Si in SG-U ca si in SG-A eroii nostrii raman intepeniti intr-o alta galaxie, confruntandu-se cu diverse probleme, care le pun viata in pericol. Exista totusi o salvare. Daca in Atlantis, orasul se ridica in cele din urma la suprafata apei, in SG – Univers, nava stie ce e mai bine pentru oaspetii ei, facand mici stopuri din timp in timp in diverse puncte ale universului in apropierea unor planete pe care in mod evident se afla cate o poarta stelara. Nava formeaza in mod automat cate o poarta permitand in acest fel pasagerilor sa exploreze locuri inca nexplorate de om.

In primele doua episoade introductive inca nu am avut de-a face cu omniprezentii raufacatori. Daca in SG1 erau goa’uld-zi urmati de replicatori si orai, in Atlantis aveam de-a face cu wraith, cel mai probabil cei de la Stargate Univers ne vor face cunostinte cu  raufacatori mult mai nemilosi.

Al doi-lea serial se numeste Flash Forward. Un serial destul de interesant, inteligent si plin de suspans. In primul episod cunoastem personajele principale si aparent totul incepe banal, un accident pe o sosea, dupacare personajul care a participat la accident este prezentat inantea acestui eveniment. Totul porneste ca o zi normala, insa pana la sfarsitul acesteia intreaga planeta se cutremura in urma unui eveniment la care nimeni nu se astepta. Timp de 2 minute si ceva toata populatia cu exeptia catorva persoane lesina. In acest timp toti vad o farama din viitorul lor, toti fiind „aruncati” in aceeas zi la aceas ora.

Peronajele principale vor sa gaseasca un raspuns la cele inamplate si sa descireze misterul. Suntem oare capabili sa ne schimbam viitorul? Oare viitorul ne este deja scris sau ni-l facem noi? Ce s-a intamplat in cele 2 minute si de ce unii nu au fost inconstienti? Sunt doar cateva din intrebarile la care serialul doreste sa raspunda.

aparate foto digitale

Comments

  1. La Fast Forward si eu am sa ma uit … pare mega interesant …

  2. Saptamana asta a aparut si episodul 2

  3. tre sa-mi iau si eu de pe torrente Stargate Universe.. am auzit ca ar fi foarte fain..

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.