Designerul in vizita la Smoking Cool Cat

Romania mea a ajuns si pe blogul lui Octav aka Smoking Cool Cat, un super talentat caricaturist din Bucuresti. Va invit pe pagina lui de blog (asta in cazul in care nu ati mai trecut pe acolo) facand un simplu CLICK AICI.

Si daca tot sunteti pe acolo faceti si voi un gest nobil si votatii personajele cu care participa in MojiZu War, va multumesc.

Yeah! That’s it! A-ha!

Friday, December 04, 2009

One Self – Over Exposed

Labels:

Runda finala

Sunt foarte curios cine o sa iasa presedinte… lupta e foarte stransa si balanta se poate inclina in orice directie. Acum depinde numai de cei care vor iesi la vot! Rata de participare va fi sub 40%, zic eu, asa ca poate iesi oricine.

Labels: ,

9

O animatie foarte reusita despre un viitor in care oamenii se autodistrug si ultimul lucru pe care il lasa in urma sunt niste masini distrugatoare dar si… speranta de viata… in forma unor papusi vii, in numar de 9, fiecare reprezentand cate o tipologie umana. Regizat de Shane Acker si produs de Tim Burton, filmul este de fapt o adaptare a unui scurt metraj al aceluiasi autor. Primul film de animatie al Focus Features este Coraline, un alt film de animatie foarte interesant. (urmatorul pe lista de vazut)

Labels: ,

MojiZu War

aparate foto digitale

Comments

  1. merci mult pt suport! ­čÖé

  2. @ E o placere sa o fac, tinand cont ca imi plac la nebunie desenele pe care le faci

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.