Descoperire macabra

O stiam de mult, insa azi am avut confirmarea…

Am aflat care e problema principala a romanului: E PROSTI, da e PROSTI RAU DE TOT!

Suntem o natie de retardati, care, in principiu nu prea stim ce vrem, noi, natia de prosti. De ce zic asta? Simplu, deci ma cauta un pokemun (copil mic si tembelut) si ma intreaba de caricaturi, ca ar vrea si el. BON, deci: 1. nu a citit pe blog faptul ca nu mai accept poze. Nu-i nimic, am zis ca ii fac totusi, ca, m-am trezit cu fata la tavan si cand ma trezesc eu asa sunt bine dispus. Ii spun rumanului ca cam ce mi-ar trebui (cum am mai scris de atatea ori pe blog)  ca sa ii pot face desenul, iar el, tembelutul credeti ca a priceput? NORMAL CA NU… imi spune ca el nu are poze cu el. Pai bine fratioare, tu imi ceri desen, nu citesti ce naiba aberez pe aici, NU M-AI VOTAT si nu ai poze cu tine. PAI IO dupa ce pisici sa desenez, ca sa moara Bibi daca stiu ca cum arati. Pai daca vrei un desen ca X sau ca Y, ia fratioare de pe blog ce poza vrei si redenumeste-o cu numele tau si asta e. Ai caricatura. Simplu..Mai fratilor. Daca tot sunteti tembeluti, macari fiti unii cu bun simt. Mosule, cam de ce crezi ca ti-am zis PA? Hai, un mic exercitiu mental, fa un mic efort, pune piticii din cap la munca sa vedem daca te prinzi. Nu stii? Sa iti spuna JE. Pai cand iti explic o chestie, ai bunul simt sa citesti, ca mai explicit de atat nu pot sa fiu. Cand iti spune omu’ sa ii trimiti 2-3 poze, cam ce crezi tu ca vrea sa spuna?

Deci imi ies bube pe crieer cand vad ca, cel cu care discut IO pa mes incepe sa imi repete cu MAJUSCULE: BINE, BINE, BINE…AM INTELES. Deci nu ai inteles, ca daca ai fi inteles, atunci nu ma intrebai, prietene: Poze cu mine? Pai n-am cu mine. Ete d-asta ti-am dat cu PA.

Deci IO va zic… ROMANII E PROSTI si se mai si falesc cu asta.

Da mai trebuie sa si astept? PAI DA… mai trebuie, pentru ca NEGRUL aista, mai are si alte rasaduri de prasit pe plantatiile de bumbac. Intelegeti voi? Stiti, scopul meu in viata nu e sa satisfac pe toata lumea. Treaba mea e sa satisfac o singura persoana: pa nevasta-mea, asa ca unii se mai supara, alti nu, asa e viata. Obisnuiti-va cu ideea asta.

Asa ca: MAI DRAGA PRIETENE, daca nu iti convine ceva la persona sau la blog-ul meu atunci un singur lucru iti mai pot spune: HAI PA, PA, PA, PA, PA!

aparate foto digitale

Comments

  1. salut faci schimb de link si cu http://www.filmevoir.com filme online

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.