Deci NU!


Va spuneam de oferta celor de la Vodafone, cea cu numerele de telefon preferentiale (numeste-ti numarul). Deci e doar publicitatea de ei. De doua zile tot incerc sa imi schimb numarul si nici pana la ora asta nu s-a putut. Incompetenta, lipsa de interese sau pur si simplu, sunt printre putinii care detin un abonament care, aparent, este incompatibila cu aceasta oferta. Nu e pentru prima data cand cei de la Vodafone ma dezamagesc. La fel e si cu internetul mobil, la inceput merge de rupe bara, dupa care pica in bot. Daca nu esti destul de bine informat, risti sa te tapuiasca dealerii, asa cum au facut si cu mine, bagandu-mi pe gat o tampenie de abonament.  Chiar nu inteleg care parte din urmatoarea fraza nu a fost inteleasa: Doresc un abonament cu minute incluse, costul abonamentului sa nu depaseasca 10 euro.

La Orage am gasit, culmea ca si cei de la Vodafone au aceleas tipuri de abonament (nuanta difera). La 8 euro, de la Orange, primesc 700 de minute in propria retea, indiferent de ora, 250 de minute nationale, internet si o caruta de SMS-uri.

La Vodafone, de 4 euro primesc 30 de minute dupa care pot uita de telefon. Daca mai vreau sa chem pe cineva trebuie sa imi cumpar cartele de renincarcat (ATENTIE! vorbim de un abonament ). Deci NU! e o porcarie mare, marca Vodafone, de care, culmea nici nu pot scapa o vreme. Pe mine nici de data asta nu m-au convins si sincer, astept cu nerabdare ziua in care pot renunta la abonament.

Lucrurile se mai schimbau in bine, daca marea lor reclama, cu numerele s-ar fi putut realiza. Chiar sunt curios daca exista cineva care a reusit sa isi schimbe numarul cu aceasta oferta.

aparate foto digitale

Comments

  1. Am abonamente in fiecare retea insa orange imi ofera cele mai bune oferte , am un abonament preferential de 16 euro la orange la care am 3000 minute in orange , 400 nationale , sms nelimitate si 100 internationale fix + mobil , la cosmote oferta e destul de buna si acolo am destule minute insa la vodafone am abonament de 11 euro si am abonamentul de mai bine de 8 ani la care am 500 minute vodafone , 100 nationale , in weekend un cent/min in reatea si 75 mesaje …

  2. dupa mai multe minute in telefon cu o zapacita de operatoare care nici macar nu stia ce se intampla cu promotia asta, mi-a spus sa ma duc in cel mai apropiat magazin vodafone cu nr-ul de rezervare sa-mi dea noul sim, eu mi-am luat un nr preferential pentru abonamentul deja existent. Pana la urma cu doar 15 euro am un numar foarte usor de retinut, deci se poate daca ii iei mai tare asa.

  3. ce inseamna internet la abonamentul ala? E gratis, e limitat la dimensiune? E gratis wap-ul/orange world? La banii aia sincer m-as muta in orange, si asa imi vine de plata 20 de euro/luna pt vorbesc peste alea 50 de minute in retea.

  4. @Big – eu am un abonament de voce (aici plateam ca berbecul luna de luna cate 20 -25 euro) acum platesc 8 euro si nu reusesc sa consum toate minutele
    In asta am si wap-ul (tel.-ul meu nu stie alte conexiuni asa ca nu stiu daca poate si altceva). Inca nu am platit suplimentar si crede-ma ca il folosesc pentru cititul mail-urilor
    Exista si alte tipuri de abonamente specializate pentru transfer de date, de genul: Internet Unlimited 9, recomandat pentru e-mail şi navigare pe internet la 9 euro, trific inclus de 0,5 GB la o viteza de 3,6 Mbps.
    Ai tot felul de optiuni. Ideea e, ca trebuie sa mergi si sa faci gura. In mod normal daca te duci cum m-am dus eu la idiotii de la vodafone, adica neinformat, dornic sa isi faca un abonament si prinzi un dobitoc, iti baga pe gat tot felul de oferte naspa. Ei au posibilitatea sa iti dea si abonamente care iti sunt in avantaj. Ideea e, ca la Orange sa mergi cu oferta celor de la Vodafone iar la Vodafone cu ceea de la Orange si brusc, o sa aflii ca ei, tocmai atunci au introdus o super oferta, care culmea, e mai ieftina si au si minute sau alte optiuni in plus fata de concurenta. (Chestia e testata, deci nu iti spun povesti).

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.