De unde atati „bizoni” in trafic?

Nu exista dimineata sa nu dau de cate un cretinoid, care sa ma scoata din sarite. Ii vezi prin trafic cum depasesc fara sa semnalizeze, intra pe interzis, intorc pe unde le taie capul, sau urca pe spatiile verzi doar pentru ca asa vor muschii lor. Sunt „bizonii” de oras, care cred ca li-se cuvine totul. Multi nu pricep un lucru. In clipa in care se urca la volanul masinii devin criminali de serie.

Ma intreb de ce „domnii” militieni stau la ciugulit cu cei de la RAR in loc sa faca ordine in trafic asa cum ar trebui in mod normal sa faca? Ma intreb de ce nenii militieni maidanezi (comunitari) stau sa ridicee masinile parcate prin parcari in timp ce, altii stau bine mersi parcate aiurea prin boscheti sau prin alte locuri unde nu ar fi normal (intersectii sau pe mijlocul benzii sau chiar sub semnul de interzis stationarea).

Drumurile din oras devin din ce in ce mai bombardate, iar dupa binecunoscutul stil romanesc le acoperim dupa caz cu pamant, pietris sau zapada.  Cand o sa ajungem si noi la nivelul altor tari mult mai civilizate? Cand o sa scapam de bizonii din trafic, taximetristii retardati si BMW-istii cu numere de Bucuresti care isi imagineaza ca strada e doar a lor?

Cand o sa avem pietoni care nu se vor arunca ca idiotii in fata masinilor si vor traversa unde si cand trebuie?

Prea multe intrebari si din pacate din ce in ce mai putine raspunsuri. Astea suntem, asa ne comportam, ca o turma de BIZONI. Respectul in trafic nu a fost si nu va exista inca pentru multa vreme.

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.