Cum a fost la Maiden?

Maiden? – bestiali. Adevarati artisti.
Organizarea ?- varza
Multimea? – desi la TV se spunea ca au fost 25000 de persoane, in realitate au fost 13000 cel mult. Multi au considerat ca e mai cool sa te inbeti pe muzica celor de la Maiden cu bere care costa 5 lei paharul de 0,400, ca si apa plata sau cola.
Daca mai era nevoie am demonstrat si de data asta ca, in Romania nu exista un loc potrivit pentru organizarea unor concerte. Scena era de tot rasul (400 mp). Cred ca cei de la Maiden au cantat in premiere nu doar in Transylvania, dar si pe o asemenea scena in fata unui public cu un numar asa mic.
Sonorizare – muci.
Accesul? – la fel. Chiar si dupa terminarea concertului, drumul era blocat spre sensul de intrare in Cluj, dar nici pe sensul spre Oradea nu era mai liber. Fiecare facea ce ii taia capul. De ce mai organizam asemenea evenimente daca nu avem logistica necesara?
Partea pozitiva? – Am putut sa ii vad pe cei de la Iron Maiden. Mi-am dorit de mult acest lucru.

aparate foto digitale

Comments

 1. I-am vazut si eu cand au fost in Bucuresti. Dar nu a fost asa rau precum aud aici. Si da, spectatorii se pun din burta mereu, sa ne entuziasmam pentru nimic.

 2. Cei care au considerat ca e mai cool sa te imbeti in caldura si aglomeratia aia sunt ori idioti irecuperabili ori neobisnuiti cu concertele. Din pacate am vazut destui pe care i-au scos lesinati de acolo. Nici eu si nici cei din jurul meu pe care ii stiam de la alte concerte nu ne-am atins de alcool. Am venit sa traim un concert Maiden nu sa picam pe jos beti.

  25000 nu cred nici eu ca au fost, nu prea cred ca incapeau acolo 20000. As zice totusi ceva mai mult de 13000.

  Scena a fost intr-adevar foarte mica. A fost cea mai mica scena in aer liber pe care am vazut-o eu vreodata. Cei de la Maiden cred totusi ca au vazut si mai mici si au avut si mai putini spectatori… cu ani in urma ­čÖé

  Sonorizarea… depinde de unde ai stat. Eu am stat chiar in fata scenei, chiar pe gard si s-a auzit excelent. Mi-au zis si mie alti oameni care au stat mai in spate ca la ei s-a auzit prost.

  Accesul a fost extrem de prost gandit. Sau poate mai corect spus ar fi n-a fost gandit deloc! La ora la care ar fi trebuit sa ne dea drumul, ei se intrebau cum o sa faca asta pentru ca blocasera gardurile pe care ar fi trebuit sa le dea la o parte ca sa intram si nu mai stiau cum sa le scoata de acolo.

 3. n-ai fost la AC/DC in bucuresti sa fii vazut acolo organizare si sonorizari. a fost cel mai tare concert la care am fost vreodata. se poate.

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.