Cu ce ne atrag candidatii la vot

In ultimul timp tot primesc plicuri de la diversi candidati la presedintie prin care imi explic de ce ar trebui sa merg la vot, sau de ce ar trebui sa nu il votez pe X sau pe Y.

De exemplu:

Domn Base, imi trimite un plic prin care imi explica, ca e spre binele meu sa merg la vot. Daca nu ma insel tot el e si cu campania aceea cu Articolul 36.

Liberalii lui Antonescu mi-au dat (o) plasa, goala evident si o scrisoare in care ii acuza pe actualii din conducerea tarii ca au distrus tara. Poate domnu Antonescu nu stie, insa tara asta era de mult distrusa. Actualii au contribuit la inrautatirea situatiei, nimic mai mult.

Candidatul UDMR-ului, a lasat un pix in cutia postal. Probabil omul si-a zis: „Mergeti la vot, ce pix-ul meu!”

Probabil o sa merg la vot, asta nu datorita articolului 36 sau a scrisorilor si cu siguranta nu datorita pix-ului. Voi merge pentru ca, ori cat de mult ii urasc, or cat de mult ma opun acestui lucru, in cele din urma simtul civic nu ma lasa sa stau acasa, in puls e la doi pasi de mine sectia de vot. Nu votez pentru ca am o preferinta anume si cu siguranta nu votez pentru ca vreau sa iasa raul mai mic. Votez (daca votez) pentru ca, in felul asta pot sa ii injur cu sufletul inpacat. Cel putin mi-am exprimat opinia prin vot asa ca, pot sa imi exprim opinia si dupa vot. Ne votand, ii poti injura, insa gandeste-te ca nu ai facut nimic in potriva celor pe care ii injuri.  Parerea mea.

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.