Concurs…ANULAT

Doresc sa organizez un concurs al carui premiu va fi un tricou cu inscriptia:

„Blogul care se incarca cel mai greu”

Concursul tine o saptamana. Sper ca pana vinerea viitoare vom avea si un „castigator”.

Astept nominalizarile.

aparate foto digitale

Comments

 1. Sirop fa ceva cu blogu meu sa se incarce greu haha :))

 2. Nu cred ca sirop ar putea sa te ajute. Stiu eu pe cineva care o face in mod natural…culmea e ca, respectivul a castigat un premiu pentru un blog, la un concurs anul asta…

 3. Bun motiv sa-ti faci un alt tricou! 😛

 4. Sebi nu trebuie sa te ascunzi dupa deget.. daca vrei sa spui ceva despre mine spune.. de fapt ce ma mir..

  doi.. daca zici tu ca blogul meu se incarca greu atunci e clar..

 5. @DANI citeste mai bine … am spus ca lumea trebuie sa nominalizeze blogurile care se incarca greu. Daca te simti cu musca pe caciula spune-mi… Daca ai fi observat pana acuma nimeni nu a lasat nici-un comentariu in care sa fie cineva nominalizat. In al doi-lea rand… apreciez modestia de care dai dovada, insa crede-ma nu la tine ma referam cand am comentat mai sus. Din cate stiu eu, nu doar tu ai primit un premiu (premiu pentru care te-am si felicitat). CREDE-MA nu tu esti cel vizat. Eu nu pot face oricum nominalizari, iar Mortu’ chiar s-ar fi bucurat de un tricou moca.

 6. si inca o completare…daca e sa compar, intre rebelbikers.net si oricare din blogurile tale, al meu se incarca mult mai greu, asa ca nu vad de ce te tot plangi. nici dracu nu te-a bagat in seama si nici nu te-a nominalizat… defapt nimeni nu a nominalizat pe nimeni.

 7. eu nu m-am plans.. pur si simplu am crezut ca vorbesti de mine pt ca am luat locul 3 la roblogfest..

  greseala mea

 8. Ca o complectare…locul 3 la Personal & Infotainment – Blog colectiv. Ca sa fii relevant trebuia sa candidezi la Blog despre tehnologie. 😉

 9. Ah, si BTW, dani-hellgaming.com face cam 107 requests la un total de 1.19 MB din care 119 KB din cache, iar timpul total de incarcare al indexului este:
  32.71s … Cam mult parerea mea

 10. Ovi culmea ca mie mi se incarca in 3, 4 secunde.. ciudata treaba..

  am candidat si la blog pentru tehnologie, stai linistit, dar am candidat la blog colectiv pentru ca suntem doi.. alte explicatii mai trebuie sa dau? :))))

 11. @Dani & Ovi – copii nu va mai certati ca va iau jucarioarele… ce conteaza unde a candidat sau cat de greu se incarca blogul cuiva, important e ca ai un blog. Concursul e anulat. Se pare ca nu a avut raspunsul scontat, pe langa asta a mai dovedit, daca mai era cazul, ca nu suntem instare sa fim uniti.

 12. Sebi nu s-a certat nimeni cu Ovi.. pur si simplu i-am dat un raspuns.. chiar nu ma mai intereseaza cine ce zice despre blogurile mele.. mie sa-mi placa..

  doi la mana.. normal ca nu suntem uniti cand multi dintre noi suntem individualisti (se stiu ei care).. eu am vrut de atatea ori sa fac ceva pentru comunitatea oradeana, dar nu s-a putut de ciuda altora.. asta e, ma voi implica cand o sa vad si intersul altora..

  bafta

 13. Dani, era doar o analiza a unui site al tau, tu poate il aveai in cache etc etc. In fine, tie sa iti placa, numerele nu mai conteaza. Desi…

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.