Circoteca NON STOP

Circ la Guvern, CIRC in fata parlamentului, CIRC la televizor. Peste tot nu vad decat discutii, acuzatii, aberatii. Sa facem greva, sa facem alegeri anticipate. RETARZILOR!!! Toate astea nu fac decat sa ne infunde si mai mult in rahat. Cand ati votat unde ati fost? Base nu a fraudat mai mult de 5% din voturi. Ar fi fost imposibil. Ori cum o iei aproape jumate din popor l-a votat. Unde ati fost cand au ridicat pensiile si salariile aiurea in 2007 si 2008? Atunci de ce nu ati urlat hotii??

Sa nu va imaginati ca ii tin partea.NU… sunt somer deci sunt si eu afectat. Proplema nu e Base sau Boc. Toti desteptii aia care urla nu fac nimic pentru a scoate tara din rahat. Sunt convins ca ne-am semnat sentinta la moarte. Suntem o natie de retarzi, puturosi care nu stim ce inseamna democratie, nu stim ce inseamna sa muncim.

Incercam sa fentam de fiecare data sistemul, sistem care acum se razbuna pe noi toti (oamenii marunti).

Nenea Profesore, Tanti Profesoara, sunteti prosti! Credeti in Mos Craciun si in minciunile unui guvern plin de hoti si mincinosi. Cat de neivi si creduli ati fost atunci cand vi s-a promis o marire cu 50% a salariului?

De ce nu ati urlat atunci?

Avem un sistem bolnav, care nu se va face bine prea curand. De unde crede-ti ca o sa va de-a guvernul bani? NU SE MAI ESTE! mai draga.

PSD-ul ar fi fost mai bun? PNL-ul? si unu si altu a mai fost la putere si cu toate astea nu au facut nimic.

Nu cred ca mai exista un partid sau un om politic cinstit in tara asta, capabil sa vina cu o solutie salvatoare.

Nu cred ca ne poate salva nici macar Chuck Norris sau Bruce Willis. Suntem prea prosti.

Asta-i parerea mea, iar tu esti liber sa crezi ce vrei !

aparate foto digitale

Comments

  1. foarte misto poza

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.