Chestii pe care nu le inteleg…

  • Plangem ca suntem in criza si ca nu sunt bani si totusi vrem sa construim ditamai catedrala. Costul acesteia ajunge la aproape 400 milioane euro. La cati pacatosi sunt in tara asta nu cred ca va ajunge o catedrala.
  • E criza … doar pentru unii, pentru altii nu. Ei sunt bugetarii care prefera sa intre in concedii medicale primind in felul asta o suma mai mare de bani, decat daca s-ar duce la lucru. Foarte bine… „prosti e aia ca munceste” . O sa iesim din criza la anu si la multi ani.
  • In Oradea se asfalteaza… nimic senzational in asta, insa daca te uiti ca afara sunt doar 5 grade si ploua atunci intelegi dece avem mai multe gropi decat portiuni asfaltate.  Urmatoarea scena cu aselenizarea lunii se va filma in Oradea. Asa o sa mai adunam ceva bani la bugetul local.
  • Nu inteleg de ce trebuie sa iti aranjezi freza in timpul condusului? Pe langa faptul ca esti tipa (nu ca as avea ceva cu soferitele, cunosc fete care conduc mai bine ca multi masculi) mai esti si cu lamaia pe luneta, te aflii intr-un trafic infernal, pe un timp ploios. Tu ce faci? In loc sa te concentrezi la condus, iti aranjezi pletele, ca vorba aceea: nu poti arata ori cum cand faci un accident mortal.
  • Unii soferi nu inteleg notiunea de linie continua. Poate gresesc eu, insa pe vremea cand eu am invatat sa conduc, nu prea era ok sa le treci. S-a schimbat ceva???
  • Si nu in ultimul rand…nu inteleg dece traesc specimene de genul cocalarului care statea la semafor, cu geamul tras, scuipand ciunga care era cel mai probabil mai uzata de cat masa, cu muzica la maxima si scotocind dupa un deodorant. Chiar trebuie sa descarci un tub intreg cand tu nu esti instare sa iti faci un dus.

Aste sunt doar o parte din chestiile pe care nu pot sa le inteleg, chestii de care m-am izbit in decursul acestei zile. Si cand ma gandesc ca ziua inca nu s-a terminat, ma cuprinde groaza.

aparate foto digitale

Comments

  1. si eu care credeam ca s-au linistit momentan cu catedrala ….e vorba de catedrala reintregirii neamului din cate pricep, nu?

  2. @Alexandre… IEP … despre ea e vorba … e de prost gust …o zic chiar daca biserica ortodoxa or sa ma arda pe rug.

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.