Ca cica dracu nu e chiar asa de negru…

Urmaream o emisiune (mai  rar) la un post de televiziune al carui nume prefer sa nu il dau. Un nene, dashtept foc incerca sa explice ca, dracu’ nu e asa negru precum s-ar credea. Ca defapt petrolul nu e chiar pe terminate (asta am banuit-o de mult) si ca defapt sunt alte interese la mijloc. MDAH mi-am zis… asa ca cum zici dumitale. Dupa care, tot nenea comenta vis-a-vis de un reportaj in care SUA recunostea ca toata criza asta a pornit de la ei si ca ea ar fi putut fi evitata. Asta a fost momentul in care am realizat (daca mai era cazul) ca respectivul ori a fost tinut captiv intr-o pestera ori e prost de bubuie. Adica tot rumanul a auzit de falimentarea celor doua (daca mai tin bine minte) banci renumite din state, banci care au declansat criza.

Nu aveam nici macar o clipa impresia ca, criza ar fi plecat din Romania, sau ca eu as fi fost motivul declansarii. Acu nu tre sa fi un pui de Einstein sau mai stiu eu ce geniu ca sa, suspectezi, macar un pic, o oarecare conspiratie la nivel inalt, macar acolo o farama de interes a, anumitor puteri sau cel putin al anumitor indivizi care nu si-ar fi dorit aceasta criza. Sa fim seriosi. Daca urmarim un pic cine se afla la conducerea Americii ( aici nu ma refer neaparat la presedinte, ci la acele persoane care conduc cu adevarat america dar si alte state puternic dezvoltate) vom vedea ca ei au avut de castigat de pe urma acestei crize. Cat de tamp trebuie sa fi sa nu iti dai seama ca, pe perioada unei crize unii au numai de castigat. Da ma rog, unii descopera mersul pe jos si apa calda in direct si mai sunt si platiti pentru asta. E bine sa faci asemenea descoperiri.

In concluzie… o sa mai avem petrol pentru mult timp iar pentru cine a ratat inceperea crizei e timpul sa afle … nu noi, negrii de rand am declansat-o ci aia care Traiesc cu adevarat Bine!.

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.